Βαρύ πένθος για την Ελισάβετ Μουτάφη! Η απώλεια που την έχει συγκλονίσει!

13:50 - 20/03/2022

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Ελισάβετ Μουτάφη μετά τον θάνατο του πατέρα της! 

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαρύ πένθος για την Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν θα σου πω αντίο…»

Η συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram

Διαβάστε το στο

Βαρύ πένθος για την Ελισάβετ Μουτάφη: «Μπαμπά μου, μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο»

Η γνωστή ηθοποιός, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση.  «Μπαμπά μου, μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο, ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’ αγαπάω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου , στον Οδυσσέα σου, στην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βαρύ πένθος για την Ελισάβετ Μουτάφη – Εφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελισάβετ Μουτάφη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας.

Διαβάστε το στο real.gr

Βαρύ πένθος για την Ελισάβετ Μουτάφη! Η απώλεια που την έχει συγκλονίσει!

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Ελισάβετ Μουτάφη μετά τον…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Βαρύ πένθος για την Ελισάβετ Μουτάφη – Έφυγε από την ζωή ο πατέρας της

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Ελισάβετ Μουτάφη αφού από τη ζωή έφυγε ο πατέρας της. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η ηθοποιός μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Mε μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της και ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, η Ελισάβετ Μουτάφη αποχαιρέτησε τον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal