Ελισάβετ Μουτάφη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό
13:52 - 20/03/2022
Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Ελισάβετ Μουτάφη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Η γνωστή ηθοποιός, με ανάρτηση […]
The post Ελισάβετ Μουτάφη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελισάβετ Μουτάφη: Πένθος για την ηθοποιό, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της
«Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ…», έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Ελισάβετ Μουτάφη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – «Δεν θα σου πω αντίο…»
Συγκλονίζει η ανάρτησή της για τον πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕλισάβετ Μουτάφη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – Θρηνεί τον μπαμπά της
Δύσκολες ώρες περνάει η Ελισάβετ Μουτάφη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Η γνωστή ηθοποιός, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση. «Μπαμπά μου, μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο, ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’ αγαπάω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου , στον Οδυσσέα σου, στην Λούνα σου… Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ…», έγραψε η Ελισάβετ Μουτάφη.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλισάβετ Μουτάφη: Πένθος για την ηθοποιό, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ελισάβετ Μουτάφη. Ο αγαπημένος της πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή και η ηθοποιός θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα. Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με τον ίδιο από όταν την είχε συνοδεύσει στον γάμο της νυφούλα...
The post Ελισάβετ Μουτάφη: Πένθος για την ηθοποιό, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΕλισάβετ Μουτάφη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – «Δεν θα σου πω αντίο» (ΕΙΚΟΝΑ)
«Μπαμπά μου, μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο, ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’ αγαπάω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου , στον Οδυσσέα σου, στην Λούνα σου… Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους νοσηλευτές του Σωτηρία που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλισάβετ Μουτάφη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – Πέθανε ο πατέρας της
Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Ελισάβετ Μουτάφη αφού από τη ζωή έφυγε ο
To άρθρο Ελισάβετ Μουτάφη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – Πέθανε ο πατέρας της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕλισάβετ Μουτάφη: Δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό – Πέθανε ο πατέρας της
Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η Ελισάβετ Μουτάφη μέσω Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους.
Διαβάστε το στο thetoc.grΕλισάβετ Μουτάφη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της
Με μια συγκινητική ανάρτηση της η ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της πατέρα. Η ίδια δεν μπορεί να κρύψει τη θλίψη της, ενώ τα λόγια της είναι ιδιαίτερα συγκινητικά. Ο πατέρας της Ελισάβετ Μουτάφη, Δημήτρης Μουτάφης ήταν τραγουδιστής του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ συχνά εμφανιζόταν μαζί με την κόρη του σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Η ίδια ανέβασε στα […]
The post Ελισάβετ Μουτάφη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr