Σταμούλης και Κάσσου νικητές και με ρεκόρ στα 5χλμ
14:24 - 20/03/2022
Σταμούλης και Κάσσου νικητές και με ρεκόρ στα 5χλμ
20/03/2022
Ο Γιώργος Σταμούλης αναδείχθηκε νικητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον αγώνα των 5χλμ που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 10ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας. Ο αθλητής που τερμάτισε με χρόνο 15.23 βελτιώνοντας όχι μόνο την περυσινή του επίδοση στον ίδιο αγώνα (15.46), αλλά πετυχαίνοντας και ρεκόρ αγώνα. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 15.30 και το είχε πετύχει ο Χρήστος Καλλίας το 2017.
«Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Διεκδίκησα και πάλι τον τίτλο. Ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ πιο δύσκολες από πέρυσι. Βελτίωσα το προσωπικό μου ρεκόρ και τώρα επικεντρώνομαι στον ανοικτό
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμούλης και Κάσσου οι νικητές στον αγώνα 5 χλμ.
Ο Γιώργος Σταμούλης αναδείχθηκε νικητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον αγώνα των 5χλμ που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 10ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.
Διαβάστε το στο naftemporiki.gr