Τζένη Μπαλατσινού: Στην κουζίνα με τον 1,5 έτους γιο της

15:08 - 20/03/2022

Μια πολύ όμορφη οικογενειακή στιγμή θέλησε να μοιραστεί σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο To άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: Στην κουζίνα με τον 1,5 έτους γιο της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Μπαλατσινού: Έφτιαξε πορτοκαλάδα με την… βοήθεια του γιου της(ΦΩΤΟ)

Ο Παναγιώτης – Αντώνιος μεγαλώνει και όπως φαίνεται βοηθάει και στην κουζίνα. Η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι βάζει κι αυτός ένα χεράκι για να στύψουν την πορτοκαλάδα.  

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζένη Μπαλατσινού - Στην κουζίνα με τον 1,5 έτους γιο της

Η ανάρτηση της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κέιτ Χάντσον: Μπήκε στην κουζίνα με την κόρη της, Ράνι

Στην κουζίνα με την 3χρονη κόρη της, Ράνι μπήκε η Κέιτ Χάντσον. Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να ετοιμάσει ένα γρήγορο και γευστικό γεύμα και είχε φυσικά για sous chef της, τη μικρή της κόρη. Οι δυο τους επέλεξαν μια συνταγή με βάση το κοτόπουλο κααι ξετρέλαναν όλη την οικογένεια. Η Κέιτ Χάντσον μάλιστα μπήκε στην […] The post Κέιτ Χάντσον: Μπήκε στην κουζίνα με την κόρη της, Ράνι appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της