Ιατροδικαστής Κουτσάφτης για το θρίλερ στην Πάτρα: 33 χρόνια καριέρας, δεν είδα παρόμοιο περιστατικό

20:10 - 20/03/2022

Πάτρα: Για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στο Newsbomb.gr ο πιο γνωστός – από τις δεκάδες…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιατροδικαστής Κουτσάφτης για Πάτρα: 33 χρόνια καριέρας, δεν είδα παρόμοιο περιστατικό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα

«Κλειδί» οι ιστολογικές της Τζωρτζίνας

Διαβάστε το στο

Ιατροδικαστής Κουτσάφτης για το θρίλερ στην Πάτρα: 33 χρόνια καριέρας, δεν είδα παρόμοιο περιστατικό

Ένας από τους πλέον έμπειρους ιατροδικαστές της χώρας, που έχει λύσει δεκάδες υποθέσεις, κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πάτρα 3 παιδιά – Ιατροδικαστής Κουτσάφτης: 33 χρόνια καριέρας, δεν είδα παρόμοιο περιστατικό – «Κλειδί» οι ιστολογικές της Τζωρτζίνας

«Πιστεύω, από αυτά που έχω ακούσει, ότι το θέμα είναι σοβαρό. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει που θα καταλήξει. Αυτήν τι στιγμή ότι και να πούμε είναι εικασίες εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα», ανέφερε στο Newsbomb.gr ο ιατροδικαστής, Φίλιππος Κουτσάφτης. Και πρόσθεσε: «Ωστόσο θα πρέπει να σας πω ότι 33χρόνια στην καριέρα μου δεν έχω αντιμετωπίσει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιατροδικαστής Κουτσάφτης για θρίλερ στην Πάτρα: «33 χρόνια καριέρας, δεν είδα παρόμοιο περιστατικό»

Ιατροδικαστής Κουτσάφτης για θρίλερ στην Πάτρα: «33 χρόνια καριέρας, δεν είδα παρόμοιο περιστατικό» Για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στο Newsbomb.gr ο πιο γνωστός – από τις δεκάδες υποθέσεις που έχει λύσει – ιατροδικαστής των τελευταίων δεκαετιών. Ο λόγος για τον Φίλιππο Κουτσάφτη ο οποίος μας τόνισε ότι στα 33χρονια […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες