Ελισάβετ Μουτάφη: Πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του πατέρα της – Η παράκληση της οικογένειας
21:00 - 20/03/2022
Δύσκολες ώρες περνά η ηθοποιός, Ελισάβετ Μουτάφη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε μια ανάρτηση στην οποία τον αποχαιρετά με τα πιο συγκινητικά λόγια. Ο πατέρας της Ελισάβετ Μουτάφη, Δημήτρης Μουτάφης ήταν τραγουδιστής ενώ ερμήνευε μοναδικά τα αξέχαστα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Η Ελισάβετ Μουτάφη, θέλησε να ενημερώσει τους ακόλουθους της μέσα από […]
The post Ελισάβετ Μουτάφη: Πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του πατέρα της – Η παράκληση της οικογένειας appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελισάβετ Μουτάφη: Την Τρίτη η κηδεία του πατέρα της – Η επιθυμία της οικογένειας
Το μήνυμα συνόδευε μία υπέροχη κοινή της φωτογραφία με τον πατέρα της από την ημέρα του γάμου της με τον Μάνο Νιφλή και έγραφε σε αυτό: «Μπαμπά μου, μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο , ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’ αγαπάω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλισάβετ Μουτάφη: Στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία του πατέρα της – Η επιθυμία της οικογένειας
Βαρύ είναι το πένθος για την Ελισάβετ Μουτάφη. Η ηθοποιός έχασε τον πατέρα της και τη
To άρθρο Ελισάβετ Μουτάφη: Στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία του πατέρα της – Η επιθυμία της οικογένειας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕλισάβετ Μουτάφη: Την Τρίτη η κηδεία του πατέρα της – Η επιθυμία της οικογένειας
Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Ελισάβετ Μουτάφη τις τελευταίες ημέρες μετά τον θάνατο του…
Διαβάστε το στο queen.gr