Άδωνις Γεωργιάδης: Έχω ζητήσει να γίνουν πλατφόρμες αποθεμάτων για άλευρα και ηλιέλαιο

10:50 - 21/03/2022

«Ναι, υπάρχει πολλή πίεση και μεγάλη δυσκολία και βοηθάμε όσο μας επιτρέπεται. Και ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε κάθε Έλληνα να δίναμε, η αντιπολίτευση πάλι θα γκρίνιαζε», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 για την ενεργειακή κρίση την ακρίβεια και τα μέτρα στήριξης. Για την επιδότηση στην βενζίνη, Το άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης: Έχω ζητήσει να γίνουν πλατφόρμες αποθεμάτων για άλευρα και ηλιέλαιο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άδ. Γεωργιάδης: Έχω ζητήσει να γίνουν πλατφόρμες για τα άλευρα και το ηλιέλαιο - Τι είπε για το ενδεχόμενο μείωσης ΦΠΑ

Για διαρκείς ελέγχους στην αγορά κατά των φαινομένων αισχροκέρδειας έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας παράλληλα πως ο ίδιος έχει εισηγηθεί να δημιουργηθούν πλατφόρμες για τα άλευρα και το ηλιέλαιο, που είναι τα προϊόντα που έχουν επηρεαστεί περισσότερα από τον πόλεμο στην Ουκρανία. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Άδ. Γεωργιάδης: Έχω ζητήσει να γίνουν πλατφόρμες για τα άλευρα και το ηλιέλαιο

Άδ. Γεωργιάδης: Έχω ζητήσει να γίνουν πλατφόρμες για τα άλευρα και το ηλιέλαιοnvlaxos Mon, 21/03/2022 - 10:52

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Άδ. Γεωργιάδης: Έχω ζητήσει να γίνουν πλατφόρμες για τα άλευρα και το ηλιέλαιο, για να ξέρουμε τα αποθέματα που υπάρχουν

Άδ. Γεωργιάδης: «Ναι, υπάρχει πολλή πίεση και μεγάλη δυσκολία και βοηθάμε όσο μας επιτρέπεται. Και ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε κάθε Έλληνα να δίναμε, η αντιπολίτευση πάλι θα γκρίνιαζε»… σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 για την ενεργειακή κρίση την ακρίβεια και τα μέτρα στήριξης. Για την επιδότηση […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Γεωργιάδης: Έχω ζητήσει να γίνουν πλατφόρμες για τα άλευρα και το ηλιέλαιο

«Ναι, υπάρχει πολλή πίεση και μεγάλη δυσκολία και βοηθάμε όσο μας επιτρέπεται. Και ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε κάθε Έλληνα να δίναμε, η αντιπολίτευση πάλι θα γκρίνιαζε», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας