Αλέξης Κούγιας σε Κατερίνα Καινούργιου: «Κάνατε απρέπεια εις βάρος μου, κάνατε κοπτοραπτική σε αυτά που είπα»

11:26 - 21/03/2022

Στην τηλεφωνική γραμμή της εκπομπής “Super Κατερίνα” βγήκε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας προκειμένου να μιλήσει για To άρθρο Αλέξης Κούγιας σε Κατερίνα Καινούργιου: «Κάνατε απρέπεια εις βάρος μου, κάνατε κοπτοραπτική σε αυτά που είπα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας στην Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν προσκαλείτε κάποιον, να τον σέβεστε»

Στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνα Καινούργιου «Super Κατερίνα», βγήκε τηλεφωνικά σήμερα, ο Αλέξης ΚούγιαςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αλέξης Κούγιας και κατά Καινούργιου: «Κάνατε μια απρέπεια εις βάρος μου, όταν προσκαλείτε κάποιον να τον σέβεστε» (vid)

Α.Κ.: Κάνατε μια απρέπεια εις βάρος μου. Κ.Κ.: Όχι, απάντησα και δημοσίως σε αυτό. Δεν παρερμηνεύσαμε το λόγο σας. Μιλήσατε 17 λεπτά, είπατε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, όπως για τη δίκη Τοπαλούδη, το ύψος σας, την προσωπική σας ζωή, το Λαζόπουλο… Α.Κ.: Κι εσείς κάνατε κοπτοραπτική. Κ.Κ.: Δεν κάναμε κοπτοραπτική. Κόψαμε το συγκεκριμένο κομμάτι και τα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλέξης Κούγιας κατά Καινούργιου: «Κάνατε μια απρέπεια εις βάρος μου, όταν προσκαλείτε κάποιον να τον σέβεστε»

Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βγήκε σήμερα τηλεφωνικά ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις […] The post Αλέξης Κούγιας κατά Καινούργιου: «Κάνατε μια απρέπεια εις βάρος μου, όταν προσκαλείτε κάποιον να τον σέβεστε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αλέξης Κούγιας κατά Καινούργιου: «Κάνατε μια απρέπεια εις βάρος μου, όταν προσκαλείτε κάποιον να τον σέβεστε»

Συνεχίζεται η ένταση μεταξύ των δύο

Διαβάστε το στο news.gr

Κούγιας κατά Καινούργιου: "Κάνατε μια απρέπεια εις βάρος μου, όταν προσκαλείτε κάποιον να τον σέβεστε"

"Είναι στοιχειώδες στην αγωγή του κάθε ανθρώπου, όταν προσκαλείς κάποιον, να τον σέβεστε τον άλλον"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

«Είναι στοιχειώδες στην αγωγή του κάθε ανθρώπου, όταν προσκαλείς κάποιον, να τον σέβεστε τον άλλον», λέει ο Αλέξης Κούγιας. Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βγήκε σήμερα τηλεφωνικά ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στη δίκη Λιγνάδη, τη Τζεφ Μοντάνα, ενώ ήρθε σε αντιπαράθεση με την Κατερίνα Καινούργιου. Α.Κ.: Κάνατε μια απρέπεια […] The post Αλέξης Κούγιας κατά Καινούργιου: «Κάνατε μια απρέπεια εις βάρος μου, όταν προσκαλείτε κάποιον να τον σέβεστε» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της