Η Ελένη Μενεγάκη για τον θάνατο του πατέρα της: «Τον έχασα 2,5 ετών, η απουσία του ήταν τεράστια»

14:50 - 21/03/2022

Με αφορμή τη συνέντευξη γνωστού Γάλλου παιδιάτρου, ο οποίος τόνισε στους γονείς «να μην τρελαίνουν τα To άρθρο Η Ελένη Μενεγάκη για τον θάνατο του πατέρα της: «Τον έχασα 2,5 ετών, η απουσία του ήταν τεράστια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ελένη Μενεγάκη για τον θάνατο του πατέρα της: Τον έχασα 2,5 ετών, η απουσία του ήταν τεράστια

Μίλησε για τον πατέρα της, τον οποίο έχασε στην τρυφερή αυτή ηλικία

Διαβάστε το στο

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τον θάνατο του πατέρα της: «Η απουσία του ήταν τεράστια»

Η Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα στην εκπομπή της, αναφέρθηκε στον πατέρα της...

Διαβάστε το στο Zougla

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τον θάνατο του πατέρα της: «Η απουσία του ήταν τεράστια»

Η Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα στην εκπομπή της, αναφέρθηκε στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή όταν ήταν μόλις 2,5 ετών. Η παρουσιάστρια, μεταξύ...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Ελένη Μενεγάκη για τον θάνατο του πατέρα της: «Τον έχασα 2,5 ετών, η απουσία του ήταν τεράστια»

Με αφορμή τη συνέντευξη γνωστού Γάλλου παιδιάτρου, ο οποίος τόνισε στους γονείς «να μην τρελαίνουν τα παιδιά τους, κάνοντάς τα να νιώθουν θεοί», η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον πατέρα της, τον οποίο έχασε στην τρυφερή ηλικία των 2,5 ετών.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκλονίζει η Μενεγάκη για τον θάνατο του πατέρα της: «Τον έχασα 2,5 ετών, η απουσία του ήταν τεράστια» (vid)

«Με ρωτούσαν μεγάλη όταν ήμουν, 25 χρονών, αν αισθάνθηκα την απουσία του πατέρα μου που είχε φύγει από τη ζωή. Τότε τους είχα πει, σε πρώτο επίπεδο, “πώς θα σου λείψει αν δεν τον έχεις ζήσει”. Εγώ τον είχα χάσει 2,5 χρονών. Στην πορεία κατάλαβα ότι η απουσία του ήταν τεράστια, απλά δεν το είχα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Η απουσία του πατέρα μου ήταν τεράστια»

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, έκανε μία προσωπική εξομολόγηση.

Διαβάστε το στο vita.gr

Ελένη Μενεγάκη: "Τον έχασα 2,5 ετών, η απουσία του ήταν τεράστια"

Μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Τον έχασα 2,5 ετών, η απουσία του ήταν τεράστια»

Συμβουλές στους γονείς για τα παιδιά τους μέσα από γνωστό Γάλλο παιδίατρο έδωσε στους τηλεθεατές της η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, το μεσημέρι της Δευτέρας. Με αφορμή τα όσα άκουσε, η παρουσιάστρια μίλησε για τον πατέρα της, τον οποίο έχασε στην τρυφερή ηλικία των 2, 5 ετών. «Με ρωτούσαν μεγάλη όταν ήμουν, 25 χρονών, αν αισθάνθηκα […] The post Ελένη Μενεγάκη: «Τον έχασα 2,5 ετών, η απουσία του ήταν τεράστια» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της