Νίκος Κουρής: «Νιώθω γιος του Μίκη Θεοδωράκη και τον έλεγα πατέρα»
16:20 - 21/03/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή Love It και τη δημοσιογράφο, παραχώρησε ο Νίκος Κουρής. Ο γιος του Μίκη
To άρθρο Νίκος Κουρής: «Νιώθω γιος του Μίκη Θεοδωράκη και τον έλεγα πατέρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Θεοδωράκης: «Νιώθω γιος του Μίκη Θεοδωράκη, τον έλεγα πατέρα»
Ο Νίκος Θεοδωράκης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην πρώτη γνωριμία του με τον βιολογικό του πατέρα, Μίκη - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝίκος Θεοδωράκης: Γνώρισα ότι ήταν πατέρας μου στα 30 - Νιώθω γιος του Μίκη Θεοδωράκη, τον έλεγα πατέρα (Βίντεο)
Ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη, μεταξύ άλλων μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΝίκος Θεοδωράκης: «Νιώθω γιος του Μίκη Θεοδωράκη, τον έλεγα πατέρα»
Ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη, μεταξύ άλλων μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη
Διαβάστε το στο in.grO Νίκος Θεοδωράκης εξομολογείται: «Νιώθω γιος του Μίκη Θεοδωράκη και τον έλεγα πατέρα»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» παραχώρησε ο Νίκος Θεοδωράκης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τη Μαργαρίτα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝίκος Θεοδωράκης: «Νιώθω γιος του Μίκη Θεοδωράκη και τον έλεγα πατέρα και μου έλεγε είσαι ευάερος, ευήλιος και ωραίος»
«Ελπίζω ότι μετά από αυτή την απόφαση, να τελειώνουν όλα εδώ. Ακούστηκαν διάφορα και από τον δικηγόρο της Μαργαρίτας που βγήκε πρόσφατα σε κάποιο κανάλι. Ποτέ η απόφαση δεν μου απαγόρευσε να χρησιμοποιώ το επίθετο. Το μόνο που έγραφε η απόφαση είναι να μην ισχυρίζομαι ότι είμαι γνήσιο τέκνο. Σύμφωνα με το οικογενειακό δίκαιο, γνήσιο […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr