Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η σπάνια αναφορά στη Μαίρη Συνατσάκη – «Ήταν η μούσα μου»
18:04 - 21/03/2022
Καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε τη Δευτέρα 21/3 ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων,
To άρθρο Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η σπάνια αναφορά στη Μαίρη Συνατσάκη – «Ήταν η μούσα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χατζηαγγελάκης: Η σπάνια αναφορά στην πρώην του Μαίρη Συνατσάκη – «Ήταν η μούσα μου»
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τα social media, αλλά και για το πως μπήκε στη ζωή του η φωτογραφία.
Διαβάστε το στο Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η απρόσμενη αναφορά στην Μαίρη Συνατσάκη
Ο ηθοποιός ξάφνιασε τους πάντες
Διαβάστε το στο Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Τι είπε στην “Κυψέλη” για τη Μαίρη Συνατσάκη
O Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, "Κυψέλη" και αναφέρθηκε στη Μαίρη Συνατσάκη.
Διαβάστε το στο neolaia.grΣπύρος Χατζηαγγελάκης: Η σπάνια αναφορά του στη Μαίρη Συνατσάκη – «Κατάλαβα ότι κάτι βλέπω μέσα από τον φακό»
Καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε σήμερα ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Μαίρη Συνατσάκη αλλά και για το πως μπήκε στη ζωή του η φωτογραφία. «Τo Instagram το άνοιγα ξεκάθαρα για αυτό τον λόγο, επειδή δεν μου αρέσει να βγάζω τον εαυτό μου και λέω ωραία αφού είναι μία πλατφόρμα που δημοσιεύεις φωτογραφίες, αυτό έχω […]
The post Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η σπάνια αναφορά του στη Μαίρη Συνατσάκη – «Κατάλαβα ότι κάτι βλέπω μέσα από τον φακό» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr