Πάνος Σταθακόπουλος: «Πουλούσα μπρίκια και κάλτσες σε πάγκους στην Αιόλου για να τα βγάλω πέρα»

01:18 - 22/03/2022

Ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας. Το To άρθρο Πάνος Σταθακόπουλος: «Πουλούσα μπρίκια και κάλτσες σε πάγκους στην Αιόλου για να τα βγάλω πέρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Σταθακόπουλος στο The 2night Show: Πουλούσα κάλτσες και μπρίκια για να τα βγάζω πέρα

Ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος εξομολογήθηκε στο The 2night Show τις δυσκολίες που έζησε στα πρώτα χρόνια της καριέρας τουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πάνος Σταθακόπουλος: Μιλά για τις δυσκολίες της ζωής του – «Πουλούσα μπρίκια και κάλτσες για το μεροκάματο»

Καλεσμένος στο The 2night Show του ΑΝΤ1 βρέθηκε, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο Πάνος Σταθακόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε, μέχρι να καθιερωθεί στο υποκριτικό στερέωμα. «Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο λογιστήριο μια εταιρείας με είδη υγιεινής. Είδαν ότι ήμουν καλός και στις πωλήσεις. Με ήθελαν... The post Πάνος Σταθακόπουλος: Μιλά για τις δυσκολίες της ζωής του – «Πουλούσα μπρίκια και κάλτσες για το μεροκάματο» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πάνος Σταθακόπουλος: «Πουλούσα μπρίκια και κάλτσες στους πάγκους για να τα βγάλω πέρα και ζούσα σε ένα υπόγειο» (vid)

Αρχικά μοιράστηκε δυνατές στιγμές για τη ζωή του, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στο χωριό, μίλησε για τη φοίτηση του στην Ιερατική Σχολή της Τήνου αλλά και τα σχέδια των γονιών του για σπουδές στην Ιταλία. «Το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα ήταν ένα υπόγειο. Μου φαινόταν παράδεισος. Είχα μόνο μια τηλεόραση με ασπρόμαυρη εικόνα, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάνος Σταθακόπουλος: «Πουλούσα μπρίκια και κάλτσες στους πάγκους για να τα βγάλω πέρα»

Πάνος Σταθακόπουλος: "Όταν πέρασα στη σχολή, πήγα στην Αιόλου, έγινα μικροπωλητής και πουλούσα μπρίκια και κάλτσες στους πάγκους".

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Πάνος Σταθακόπουλος: «Πουλούσα μπρίκια και κάλτσες για να τα βγάλω πέρα»

Kαλεσμένος στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (21/3) ο Πάνος Σταθακόπουλος. Ο ηθοποιός, που φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο του Δημάρχου που ενσαρκώνει στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη φοίτησή του στην Ιερατική Σχολή της Τήνου και την ενασχόλησή του με την υποκριτική. «Το πρώτο μου σπίτι στην […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Πάνος Σταθακόπουλος: «Πουλούσα μπρίκια και κάλτσες στους πάγκους»

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της