Ελισάβετ Μουτάφη: Συντετριμμένη στην κηδεία του πατέρα της – Στο πλευρό της ο Μάνος Νιφλής

12:06 - 22/03/2022

Η Ελισάβετ Μουτάφη βίωσε μία από τις πιο δύσκολες απώλειες της ζωής της, καθώς πριν λίγες To άρθρο Ελισάβετ Μουτάφη: Συντετριμμένη στην κηδεία του πατέρα της – Στο πλευρό της ο Μάνος Νιφλής δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελισάβετ Μουτάφη: Συντετριμμένη στην κηδεία του πατέρα της

Το τελευταίο αντίο είπε στον πατέρα της η Ελισάβετ Μουτάφη στις 11:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η γνωστή ηθοποιός ήταν συντετριμμένη και είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή. «Μπαμπά μου, μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο, ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’ αγαπάω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου, στον Οδυσσέα σου… στην Λούνα σου… Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους Νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ…» είχε γράψει στα social media η Ελισάβετ Μουτάφη. Επιθυμία της οικογένειας, όπως είχε γράψει στο Instagram, ήταν αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος Καρκινοπαθών εθελον

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελισάβετ Μουτάφη: Συντετριμμένη στην κηδεία του πατέρα της

Η Ελισάβετ Μουτάφη βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος […] The post Ελισάβετ Μουτάφη: Συντετριμμένη στην κηδεία του πατέρα της appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της