Ελένη Μενεγάκη: «Μουδιασμένη» με τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας – «Η καρδιά μου σφίγγεται»
15:00 - 22/03/2022
Η Ελένη Μενεγάκη «μουδιασμένη» πληροφορήθηκε τις τελευταίες εξελίξεις στην εκπομπή της για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο της παρουσιάστριας για το θρίλερ της Πάτρας – “Η καρδιά μας σφίγγεται…”
Τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα σχολίασε η εκπομπή “Ελένη” την Τρίτη.
Διαβάστε το στο thebest.grΕλένη Μενεγάκη: «Μουδιασμένη» με τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας – «Η καρδιά μου σφίγγεται»
Η Ελένη Μενεγάκη «μουδιασμένη» πληροφορήθηκε τις τελευταίες εξελίξεις στην εκπομπή της για την υπόθεση της…
Διαβάστε το στο queen.grΕλένη Μενεγάκη: «Μουδιασμένη» με τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας – «Η καρδιά μου σφίγγεται»
Η Ελένη Μενεγάκη «μουδιασμένη» πληροφορήθηκε τις τελευταίες εξελίξεις στην εκπομπή…
Διαβάστε το στο onsports.grΜενεγάκη για την υπόθεση στην Πάτρα: «Η καρδιά μας σφίγγεται…»
Τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα σχολίασε η εκπομπή “Ελένη” την Τρίτη. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη, συζητώντας για την υπόθεση με την Γεωργία Ευσταθίου από την αίθουσα σύνταξης, θέλησε να τοποθετηθεί όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα. «Νομίζω το ότι έρχονται καταιγιστικές […]
Διαβάστε το στο dete.gr