Καλό μεσημεράκι: Αλλάζει η ώρα προβολής – Μουτσινάς: Αν δεν πειράξεις και λίγο τα πράγματα, δεν θα έχεις άλλο αποτέλεσμα

17:52 - 22/03/2022

Αλλάζει ώρα προβολής το Καλό μεσημεράκι του ΣΚΑΪ και από τη Δευτέρα 4 Απριλίου, το ραντεβού του Νίκου Μουτσινά με τους τηλεθεατές θα είναι στις 16:00. Ο παρουσιαστής, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love It» το πρωί της Τρίτης (22/03) και μίλησε για την συμμετοχή του στο Masked Singer αλλά και την αλλαγή ώρας της εκπομπής του. «Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα παιχνίδι που έχει σκοπό τη διασκέδαση και δεν έχει κανένα κομμάτι κριτικής μέσα. Δεν θα ξέρει κανείς τίποτα, ούτε οι παίκτες μεταξύ τους θα γνωρίζουν κάτι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς για το Masked Singer. Νίκος Μουτσινάς: Αν δεν πειράξεις και λίγο τα πράγματα, δεν θα έχεις άλλο αποτέ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας