Πόλεμος στην Ουκρανία: Είμαι ευγνώμων στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, είπε ο Ζελένσκι

01:28 - 23/03/2022

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι οι ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία για τον τερματισμό του πολέμου είναι δύσκολες και ορισμένες φορές χαρακτηρίζονται από έντονη αντιπαράθεση, αλλά συμπλήρωσε ότι «βήμα-βήμα προχωράμε μπροστά». Σε νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, ο Ζελένσκι ανέφερε επίσης ότι περίπου 100.000 κάτοικοι βρίσκονται στην πολιορκημένη Μαριούπολη, σε απάνθρωπες συνθήκες, χωρίς τρόφιμα, νερό και φάρμακα. Παράλληλα, ο Ζελένσκι επαίνεσε και τις προσπάθειες του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια για την υποστήριξή του στην δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων στη Μαριούπολη. «Είμαι ευγνώμων στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Είμαι ευγνώμων στον κ. Δένδια για την ανθρωπιστική αποστολή στη Μαριούπολη, λέει ο Ζελένσκι

Ο Ουκρανός πρόεδρος αναφέρθηκε στην πρόθεση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών να ηγηθεί αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Μαριούπολη

Διαβάστε το στο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Μετά τον Πούτιν, ο Σολτς μίλησε σήμερα και με τον Ζελένσκι

Ο Γερμανός καγκελάριος ενημερώθηκε από τον Ουκρανό πρόεδρο σχετικά με «την τρέχουσα κατάσταση στη χώρα και τη διαπραγματευτική διαδικασία» Ρωσίας - Ουκρανίας

Διαβάστε το στο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το καθεστώς προσφύγων στην Ελλάδα και το προβληματικό κενό

Το ειδικό καθεστώς των Ουκρανών προσφύγων στην Ελλάδα και οι προβληματισμοί της Ουκρανικής Κοινότητας

Διαβάστε το στο

Ζελένσκι για πρόθεση Δένδια να μεταβεί στη Μαριούπολη: Είμαι ευγνώμων στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών

«Είμαι ευγνώμων στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος αξιωματούχος που αποφάσισε να στηρίξει το έργο των ανθρωπιστικών διαδρόμων στη Μαριούπολη, προκειμένου να σωθούν οι άνθρωποι μας στη πόλη και να μεταφερθεί ανθρωπιστική βοήθεια που είναι πολύ σημαντική για όλους εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός πρόεδρος. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εξωτερικών ανακοίνωσε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ζελένσκι: Είμαι ευγνώμων στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών

Ζελένσκι: Είμαι ευγνώμων στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικώνnvlaxos Wed, 23/03/2022 - 11:22

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Πόλεμος Ουκρανία: Την ευγνωμοσύνη του στο Νίκο Δένδια εξέφρασε ο Ζελένσκι

Ειδική αναφορά στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια έκανε στο τελευταίο τηλεοπτικό του μήνυμα ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι μετά από τις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη ο Έλληνας υπουργός σχετικά με…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Βολ. Ζελένσκι: Είμαι ευγνώμων στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών

Ιδιαίτερη αναφορά στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια έκανε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε ομιλία που απηύθυνε στην Ολομέλεια του ιταλικού Κοινοβουλίου. “Είμαι ευγνώμων στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος αξιωματούχος που αποφάσισε να στηρίξει το έργο των ανθρωπιστικών διαδρόμων στη Μαριούπολη, προκειμένου να σωθούν οι άνθρωποί μας στη πόλη […] Βολ. Ζελένσκι: Είμαι ευγνώμων στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Ζελένσκι: Είμαι ευγνώμων στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών

Ιδιαίτερη αναφορά στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια έκανε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε ομιλία που απηύθυνε στην Ολομέλεια του ιταλικού Κοινοβουλίου."Είμαι ευγνώμων στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος αξιωματούχος που αποφάσισε να στηρίξει [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το καθεστώς προσφύγων στην Ελλάδα και το προβληματικό κενό

Για 28η μέρα συνεχίζεται η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία με περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια πολίτες να έχουν εγκαταλείψει τη χώρα. Οι περισσότεροι από αυτούς κατέφυγαν σε γειτονικές χώρες, όπως στην Πολωνία, στην οποία βρίσκονται μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 2 εκατομμύρια πρόσφυγες. Εκτιμάται πως, από την αρχή του πολέμου στην Ουκρανία, περίπου 15.000 πρόσφυγες έχουν περάσει τα ελληνικά […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας