Τριαντάφυλλος: «Όταν πήγα στο Survivor, το παιδί μου νόμιζε ότι το εγκατέλειψα»

12:44 - 23/03/2022

Ο Τριαντάφυλλος, κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, εξομολογήθηκε πως όταν έφυγε […] The post Τριαντάφυλλος: «Όταν πήγα στο Survivor, το παιδί μου νόμιζε ότι το εγκατέλειψα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τριαντάφυλλος: Όταν πήγα στο Survivor, ο γιος μου νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα

Διαβάστε το στο

Τριαντάφυλλος: «Όταν πήγα στο Survivor o γιος μου νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης

Διαβάστε το στο

Τριαντάφυλλος: Όταν μπήκα στο Survivor, το παιδί μου νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα – Πήγαμε σε ειδικό

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Τριαντάφυλλος το πρωί της Τετάρτης (23/03) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο Survivor. Πώς ένιωσε ο γιος του τραγουδιστή όταν αντίκρισε ξανά τον μπαμπά του μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο; «Την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι, με περίμενε και η αγκαλιά που μου έδωσε ήταν… πώς να στο πω; Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου. Με είχε σφιχτά αγκαλιά 5 λεπτά» θυμήθηκε συγκινημένος ο Τριαντάφυλλος. «Το παιδί νόμιζε ότι τον άφησα, νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα. Πήγαμε σε ειδικό. Είναι μικρός, τώρα γίνεται 6 ετών. Όταν έφυγα του εξήγησα ότι πάω σε μια παραλία εδώ δίπλα, απλά δεν θα μπορώ να έρχομαι» εξήγησε ο τραγ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τριαντάφυλλος: Το παιδί μου νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα, πήγαμε σε ειδικό

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε την Τετάρτη ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τριαντάφυλλος: “Όταν μπήκα στο Survivor, το παιδί μου νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα”

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Τριαντάφυλλος το πρωί της Τετάρτης (23/03) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο Survivor. Πώς ένιωσε ο γιος του τραγουδιστή όταν αντίκρισε ξανά τον μπαμπά του μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο; «Την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι, με περίμενε και η αγκαλιά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τριαντάφυλλος: «Όταν πήγα στο Survivor, ο γιος μου νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα»

Τριαντάφυλλος: Ο τραγουδιστής μίλησε για τη σύζυγό του και την αντίδραση του γιου του όταν πήγε στο Survivor.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα το πρωί ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής μάλιστα προχώρησε και σε μια εξομολόγηση που είχε να κάνει με τον γιο του και το Survivor. O Tριαντάφυλλος έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση για την εποχή που πήγε στο Survivor. O τραγουδιστής μίλησε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τη συμμετοχή […]

Διαβάστε το στο dete.gr

«Την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι, με είχε σφιχτά αγκαλιά 5 λεπτά», είπε ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο