«Έτερος Εγώ»: Έρχεται o τρίτος κύκλος επεισοδίων με all-star cast σε παραγωγή COSMOTE TV

12:58 - 23/03/2022

Με εντυπωσιακό cast επιστρέφει η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έτερος Εγώ»: Έρχεται o τρίτος κύκλος επεισοδίων με all-star cast σε παραγωγή COSMOTE TV

Με εντυπωσιακό cast επιστρέφει η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ...

Διαβάστε το στο Zougla

«Έτερος Εγώ»: Τρίτος κύκλος επεισοδίων με all-star cast

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως και τα τέλη Μαΐου. Η τηλεοπτική ανθολογία του «Έτερος Εγώ» βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Με εντυπωσιακό cast επιστρέφει η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV. Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, θα έχει τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» και θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως και τα […] The post «Έτερος Εγώ»: Έρχεται o τρίτος κύκλος επεισοδίων με all-star cast σε παραγωγή COSMOTE TV appeared first on SecNews.gr.

Διαβάστε το στο secnews.gr

-Τα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως και τα τέλη Μαΐου -31 νέοι χαρακτήρες/ρόλοι   Με εντυπωσιακό cast επιστρέφει η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV. Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, θα έχει τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» και θα κάνει πρεμιέρα Το άρθρο «Έτερος Εγώ»: Έρχεται o τρίτος κύκλος επεισοδίων με all-star cast σε παραγωγή COSMOTE TV εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

“Έτερος Εγώ”> Έρχεται o τρίτος κύκλος με all-star cast σε παραγωγή COSMOTE TV

COSMOTE TV The post “Έτερος Εγώ”> Έρχεται o τρίτος κύκλος με all-star cast σε παραγωγή COSMOTE TV appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com

Με εντυπωσιακό cast επιστρέφει η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV. Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, θα έχει τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» και θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως και τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Έτερος Εγώ»: Έρχεται o τρίτος κύκλος επεισοδίων με all-star cast σε παραγωγή COSMOTE TV Με εντυπωσιακό cast επιστρέφει η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV. Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, θα έχει τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» και θα κάνει πρεμιέρα […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Τα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως και τα τέλη Μαΐου - Έρχονται 31 νέοι χαρακτήρες/ρόλοι

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Tα Βαρδούσια

Συντάξεις: Αναδρομικά έως 16.500 ευρώ σε 970.000 συνταξιούχους

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (22-12-2025)

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή

Άστατος ο καιρός έως και το τέλος της εβδομάδας – Πού αναμένονται βροχές και που χιόνια