Θάνατος παιδιών στην Πάτρα – Λέων: Έκανα τη δουλειά μου και έχω τη συνείδησή μου καθαρή (ΗΧΗΤΙΚΟ)
15:36 - 23/03/2022
Την ώρα που συνεχίζεται η παράλληλη έρευνα γιατρών και αστυνομικών για τους θανάτους των τριών μικρών αδερφών από την Πάτρα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, μιλάει για… το ενδεχόμενο εκπλήξεων στην πολύκροτη υπόθεση.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ Πάτρας, στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Φλαμή ο Γρηγόρης Λέων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα αρχικά δεδομένα να αλλάξουν.
Εξηγώντας, μίλησε για τους έμπειρους ιατροδικαστές που κλήθηκαν να επαναξιολογήσουν την πρώτη αιτία θανάτου των παιδιών. Όπως είπε λοιπόν, τουλάχιστον στα δύο από τα τρία παιδιά, υπάρχουν ευρήματα για ασφυκτικό θάνατο και είναι ευρήματα που δεν αμφισβητούνται…
«Ξέρετε… Ο ασφυκτικός θάνατος είναι δύσκολα διαγνώσιμος, ειδικά στ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Έκανα τη δουλειά μου και έχω τη συνείδησή μου καθαρή»
Χωρίς τέλος συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ Πάτρας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων δεν απέκλεισε τα δεδομένα να αλλάξουν. Εξηγώντας, μίλησε για τους έμπειρους ιατροδικαστές που κλήθηκαν ουσιαστικά να επαναξιολογήσουν την πρώτη αιτία θανάτου των παιδιών. «Ξέρετε… ο […]
Διαβάστε το στο