Σάσα: «Θα κάνουμε τα πάντα για την τρίτη θέση»

18:22 - 23/03/2022

Σάσα: «Θα κάνουμε τα πάντα για την τρίτη θέση» 23/03/2022 Ο Λούκας Σάσα σχολίασε το ισόπαλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ στάθηκε στη βελτίωση που υπάρχει μετά την έλευση Μπούργος. Ο Βραζιλιάνος μέσος των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε μεταξύ άλλων πως το «το κλειδί είναι να μην σκεφτόμαστε ότι επειδή δεν κερδίσαμε, όλα πήγαν λάθος ή δεν παίξαμε καλά» ενώ συνέχιζε λέγοντας πως η έλευση του Αργεντινού τεχνικού στην ομάδα έφερε βελτίωση. Αναλυτικά όσα είπε στη Nova: Αρχικά σχολίασε: «Είναι δύσκολο να πούμε τι δεν πήγε καλά. Ήταν ένα παιχνίδι που θα αναλύσουμε όταν θα ηρεμήσουμε και θα το σκεφτούμε. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός ήρθε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Χαρδαβέλλας: Έχω κάνει τέρατα για την τηλεθέαση

Όσα είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στη συνέντευξη στην ΕΡΤ. Για το κυνήγι της τηλεθέασης μίλησε, μέσα σε όλα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας όταν συνάντησε στο Στούντιο 4 τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ1.  «Το κυνήγι της επιτυχίας μπορεί να οδηγήσει σε δημοσιογραφικά λάθη. Έχω κάνει τέρατα, κιτρινίλες. Δηλαδή νιώθω άσχημα τώρα που τα ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Χαρδαβέλλας: Έχω κάνει τέρατα για την τηλεθέαση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)