Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Σκοτωμός στον αέρα! «Μην το κάνεις αυτό σ’ εμένα»

10:32 - 24/03/2022

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά είχαν έναν αρκετά έντονο διαπληκτισμό στον αέρα του Πρωινό την Πέμπτη, ο οποίος άφησε φορτισμένη […] The post Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Σκοτωμός στον αέρα! «Μην το κάνεις αυτό σ’ εμένα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά σκοτώθηκαν on air: «Μην το κάνεις αυτό σ’ εμένα»

Έναν αρκετά έντονο διαπληκτισμό στον αέρα του Πρωινό είχαν την Πέμπτη ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Αφορμή στάθηκε το ρεπορτάζ για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη.  Η Φαίη Σκορδά διαφώνησε με το γεγονός ότι το προβάλουν ως ρεπορτάζ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει κιλά και ο καβγάς με τον Γιώργο ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά σκοτώθηκαν on air: «Μην το κάνεις αυτό σ’ εμένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Στα μαχαίρια Σκορδά-Λιάγκας: «Μην το κάνεις αυτό σε μένα»

Οι παρουσιαστές διαφώνησαν έντονα με αφορμή την κατάσταση υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη και δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους.

Διαβάστε το στο

Σκορδά – Λιάγκας: «Σκοτώθηκαν» στον αέρα για τον Φιλιππίδη – «Μην το κάνεις αυτό σ’ εμένα!»

Αφορμή στάθηκε το ρεπορτάζ για τα κιλά που έχει χάσει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Η Φαίη Σκορδά διαφώνησε με το γεγονός ότι το προβάλουν ως ρεπορτάζ και τα αίματα άναψαν για τα καλά. Ο διάλογος που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά: Φαίη: Γι’ αυτό αν δεν υπάρχει χαρτί γιατρού, ας μην πούμε για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Σκοτωμός στον αέρα

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Αντιπαράθεση Λιάγκα-Σκορδά: «Μην το κάνεις αυτό σε μένα»

Με αφορμή τα κιλά του Πέτρου Φιλιππίδη

Διαβάστε το στο news.gr

Σκορδά - Λιάγκας: Χαμός στον αέρα "Μην το κάνεις αυτό σ’ εμένα" (video)

"Τι να κάνουμε δηλαδή; Επειδή μπορεί να μην αρέσει σε εσένα, να κρύβουμε στοιχεία του ρεπορτάζ";

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο