Έλλη Κοκκίνου: «Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και μου κάνει τη ζωή δύσκολη»
12:00 - 24/03/2022
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη έδωσε συνέντευξη η Έλλη Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα, […]
The post Έλλη Κοκκίνου: «Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και μου κάνει τη ζωή δύσκολη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλλη Κοκκίνου: Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και αυτό μου κάνει τη ζωή δύσκολη!
Διαβάστε το στο Έλλη Κοκκίνου: Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και αυτό μου κάνει τη ζωή δύσκολη
«Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και μου κάνει τη ζωή δύσκολη», λέει η Έλλη Κοκκίνου. Η Έλλη Κοκκίνου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα, την προσωπική της ζωή, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Βρίσκομαι σε μία πολύ δημιουργική φάση της ζωής μου. Το “Μου ... Περισσότερα
To άρθρο Έλλη Κοκκίνου: Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και αυτό μου κάνει τη ζωή δύσκολη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Έλλη Κοκκίνου: «Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και μου κάνει τη ζωή δύσκολη»
«Η κοιλιοκάκη είναι μία αρκετά σοβαρή πάθηση για τους περισσοτέρους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Σε μένα δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr