Μάγδα Τσαγγάνη: «Ο Γιώργος Κιμούλης αρνήθηκε να παίξει μαζί μου και κατέληξε να παίζει με τη Ρέα Τουτουνζή»

17:52 - 24/03/2022

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Μάγδα Τσαγγάνη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Μάγδα Τσαγγάνη: «Ο Γιώργος Κιμούλης αρνήθηκε να παίξει μαζί μου και κατέληξε να παίζει με τη Ρέα Τουτουνζή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάγδα Τσαγγάνη: «Ο Κιμούλης αρνήθηκε να παίξει μαζί μου και κατέληξε…»

«Αν είναι δυνατόν να παίξω μαζί της, εγώ που είμαι σπουδαίος»

Διαβάστε το στο

Μάγδα Τσαγγάνη: «Ο Γιώργος Κιμούλης αρνήθηκε να παίξει μαζί μου και κατέληξε να παίζει με τη Ρέα Τουτουνζή»

H Μάγδα Τσαγγάνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Η ηθοποιός μεταξύ To άρθρο Μάγδα Τσαγγάνη: «Ο Γιώργος Κιμούλης αρνήθηκε να παίξει μαζί μου και κατέληξε να παίζει με τη Ρέα Τουτουνζή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μάγδα Τσαγγάνη: «Ο Κιμούλης αρνήθηκε να παίξει μαζί μου και κατέληξε…»

Στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε η Μάγδα Τσαγγάνη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην άρνηση του Γιώργου Κιμούλη να συνεργαστεί μαζί της. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην επαγγελματική σας πορεία; Όσο εύκολα και όμορφα ήταν τα παιδικά και τα εφηβικά μου χρόνια, τόσο δύσκολα ήταν στο θέατρο. Τίποτα δεν ήταν εύκολο, πάντα είχα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο