Πέτρος Φιλιππίδης: Η απάντηση στην κατηγορία βιασμού το 2008 και η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου – Κανονικά στη δίκη τη Δευτέρα

10:46 - 25/03/2022

Ο Πέτρος Φιλιππίδης συνεχίζει να βρίσκεται σε κακή κατάσταση όσον αφορά στην υγεία του, ωστόσο θα To άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: Η απάντηση στην κατηγορία βιασμού το 2008 και η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου – Κανονικά στη δίκη τη Δευτέρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Απαντά στην καταγγελία βιασμού το 2008 - Η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου (Βίντεο)

Στη δίκη της Δευτέρας θα εμφανιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης για να αντικρούσει όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Διαβάστε το στο

Πέτρος Φιλιππίδης: Η απάντηση στην κατηγορία βιασμού το 2008 - H κατάθεση της Ελπίδας Νίνου

Πέτρος Φιλιππίδης: Η απάντηση στην κατηγορία βιασμού το 2008 - H κατάθεση της Ελπίδας Νίνου 25/03/2022 Κανονικά θα παραστεί, όπως φαίνεται, στη δίκη του ο Πέτρος Φιλιππίδης την Δευτέρα. Την ίδια ώρα η κατάσταση της υγείας του παραμένει κακή, όπως μετέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό. Η καταγγέλλουσα για κατ’ εξακολούθηση βιασμό το 2008, ανέφερε: «Άρχισε να μου μιλάει άσχημα και μου έκανε χειρονομίες. Του ξέφυγα, έτρεξα στον διάδρομο. Με πρόλαβε, με έπιασε από τον λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε» Όσον αφορά στην σοβαρή κατηγορία του βιασμού το 2008, ο Πέτρος Φιλιππίδης απάντησε στο αποληγητικό του υπόμνημα: «Ποτέ δεν προσπάθησα να τη προσεγγίσω ερωτικά

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της