Ντι Μαρία: «Το τελευταίο μου παιχνίδι στην Αργεντινή» (ΦΩΤΟ)
11:46 - 26/03/2022
Ντι Μαρία: «Το τελευταίο μου παιχνίδι στην Αργεντινή» (ΦΩΤΟ)
26/03/2022
Ο Άνχελ Ντι Μαρία είχε γκολ και ασίστ στο 3-0 της Αργεντινής επί της Βενεζουέλας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό να αποκαλύπτει πως αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι, εντός συνόρων, με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.
Σε ανάρτησή του, ο Ντι Μαρία έγραψε τα εξής: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια αγάπη που εισέπραξα. Πάντα ονειρευόμουν όλα όσα έζησα αυτή την υπέροχη νύχτα. Μάλλον ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με αυτή τη φανέλα στην Αργεντινή. Και το να λέω πως ήταν μια φανταστική νύχτα είναι ίσως λίγο. Σας ευχαριστώ χίλιες φορές.
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντι Μαρία: «Το τελευταίο μου παιχνίδι στην Αργεντινή»
Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 του Κατάρ αναμένεται να είναι η τελευταία διοργάνωση, στην οποία θα φορέσει τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής ο Άνχελ Ντι Μαρία. Αυτό… άφησε να εννοηθεί ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της «αλμπισελέστε» στη νίκη με 3-0 επί της Βενεζουέλας στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής τα ξημερώματα με ανάρτησή του στο Instagram. […]
The post Ντι Μαρία: «Το τελευταίο μου παιχνίδι στην Αργεντινή» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΝτι Μαρία: «Το τελευταίο μου παιχνίδι στην Αργεντινή»
Ο Άνχελ Ντι Μαρία φαίνεται πως σταματά από την Αργεντινή μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η νίκη της Αργεντινής επί της Βενεζουέλας στο «Μπομπονέρα» φαίνεται πως ήταν και η τελευταία παράσταση εντός έδρας με το εθνόσημο για τον Άνχελ Ντι Μαρία. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός της Παρί με ανάρτησή του στο Instagram άφησε να εννοηθεί πως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο […]
The post Ντι Μαρία: «Το τελευταίο μου παιχνίδι στην Αργεντινή» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr