Chart Show: «Κόλασε» η Τραϊάνα Ανανία με το διάφανο φόρεμα της

22:19 - 26/03/2022

Στροφή στο τραγούδι και δη το λαϊκό επέλεξε, μέσα από το Chart Show με την Δέσποινα Βανδή, να κάνει η […] The post Chart Show: «Κόλασε» η Τραϊάνα Ανανία με το διάφανο φόρεμα της appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Chart Show: «Κόλασε» η Τραϊάνα Ανανία με το διάφανο φόρεμά της

Στροφή στο τραγούδι και δη το λαϊκό επέλεξε, μέσα από το Chart Show με την Δέσποινα Βανδή, να κάνει η Τραϊάνα Ανανία να κάνει το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. Μπορεί η νεαρή ηθοποιός να συμμετέχει τη φετινή σεζόν στο δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αλλά αυτό δεν την εμπόδισε καθόλου να πιάσει το μικρόφωνο και να προσφέρει ένα τραγούδι στο τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, όταν ο δείκτης των charts έδειξε… «Πες το μου ξανά» από τον Νίκο Βέρτη, η πόρτα άνοιξε και στο πλατό του Chart Show βρέθηκε η Τραϊάνα Ανανία με μια εντυπωσιακή – πλην διάφανη – ενδυματολογική επιλογή που μαγνήτισε τα ανδρικά και όχι μόνο βλέμματα. Όπως ήταν φυσικό, μάλιστα, η Τραϊάνα Ανανία

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Chart Show: «Κόλασε» η Τραϊάνα Ανανία με το διάφανο φόρεμα της (VID)

Μπορεί η νεαρή ηθοποιός να συμμετέχει τη φετινή σεζόν στο δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αλλά αυτό δεν την εμπόδισε καθόλου να πιάσει το μικρόφωνο και να προσφέρει ένα τραγούδι στο τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, όταν ο δείκτης των charts έδειξε… «Πες το μου ξανά» από τον Νίκο Βέρτη, η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο