Survivor: Στα μαχαίρια ξανά ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας

23:14 - 26/03/2022

Μια σειρά από ύμνους για το πρόσωπο του έφερε η παραμονή του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor το βράδυ του Σαββάτου […] The post Survivor: Στα μαχαίρια ξανά ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Στα μαχαίρια ξανά ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας

Μια σειρά από ύμνους για το πρόσωπο του έφερε η παραμονή του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Όσα δήλωσε, όμως, ο παίκτης της μπλε ομάδας στο τελευταίο συμβούλιο περί… παρακίνησης των παικτών από τον Άρη Σοϊλέδη έκαναν έξω φρενών τον γνωστό ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα, όταν η μπλε ομάδα «χαλάρωνε» στην παραλία, τα αίματα άναψαν ανάμεσα στους δυο άντρες και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια! «Όλοι λένε ότι είμαι σούπερ ουάου στις κατασκευές, σούπερ φοβερός στην επιβίωση γιατί φέρνω φαγητό και φτιάχνω πράγματα, είμαι συνεργάσιμος, είμαι σούπερ δυνατός στα αγωνίσματα και φέρνω νίκες και δεν πεινάμε. Οκ, τελικά ποιο είναι το θέμα μαζί μου;» αναρωτήθηκε χαρακτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor: Στα μαχαίρια ξανά ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας (vid)

«Όλοι λένε ότι είμαι σούπερ ουάου στις κατασκευές, σούπερ φοβερός στην επιβίωση γιατί φέρνω φαγητό και φτιάχνω πράγματα, είμαι συνεργάσιμος, είμαι σούπερ δυνατός στα αγωνίσματα και φέρνω νίκες και δεν πεινάμε. Οκ, τελικά ποιο είναι το θέμα μαζί μου;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας. «Το μόνο σίγουρο είναι ένα! Έχει καταφέρει ο Άρης Σοϊλέδης μαζί […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο