Πάτρα: Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει – «Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα»
08:20 - 27/03/2022
Στην Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη. Η παρουσιάστρια του Φως στο Τούνελ μίλησε μεταξύ […]
The post Πάτρα: Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει – «Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικολούλη για Πάτρα: Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα
«Αυτή είναι η δυσκολία της ζωντανής εκπομπής έρευνας. Όταν ξέρεις ότι έχεις στα χέρια σου απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα και πρέπει να ισορροπήσεις…»
Διαβάστε το στο Νικολούλη για νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα
Τι είπε για την Πάτρα και για τον «μύθο» γύρω από τα κόκκινα ρούχα.
Διαβάστε το στο Νικολούλη για νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα
Τι είπε για την Πάτρα και για τον «μύθο» γύρω από τα κόκκινα ρούχα.
Διαβάστε το στο tovimaΘάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο… κρυφός άσος που δεν έχει παίξει η Νικολούλη – «Υπάρχει ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα»
Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση των τριών θανάτων των παιδιών στην Πάτρα. Οι ιατροδικαστικές αναφορές από τις εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας αναμένεται να δώσουν απαντήσεις, ενώ νέες μαρτυρίες φαίνεται ότι έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών. Με την υπόθεση των θανάτων των τριών...
The post Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο… κρυφός άσος που δεν έχει παίξει η Νικολούλη – «Υπάρχει ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠάτρα 3 παιδιά – Αγγελική Νικολούλη: «Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα»
Το Φως στο Τούνελ έγινε παγκόσμιο trend με την υπόθεση των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα. Πώς αισθάνεστε; Εγώ θέλω να περνάω όσο απαρατήρητη γίνεται. Σου μιλάω ειλικρινά θέλω να κάνω όσο πιο αθόρυβα γίνεται τη δουλειά μου. Η υπόθεση στην Πάτρα έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, που περιμένει απαντήσεις. Όλοι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠάτρα: Η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση – θρίλερ – «Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα»
Η Αγγελική Νικολούλη παραχώρησε συνέντευξη στην Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα. Η παρουσιάστρια του «Φως
To άρθρο Πάτρα: Η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση – θρίλερ – «Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘρίλερ στην Πάτρα: Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει - 'Θα έχουμε σύντομα φως στην υπόθεση - Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα'
Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πως έχει στα χέρια της ένα ρεπορτάζ το οποίο δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα καθώς περιμένει να κινηθεί αναλόγως με τις εξελίξεις.
Διαβάστε το στο thetoc.grΝικολούλη για Πάτρα: «Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα»
Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια της εκπομπής Φως στο Τούνελ.
Διαβάστε το στο news.grΝεκρά παιδιά: Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει – «Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα»
Πάτρα: “Αυτή είναι η δυσκολία της ζωντανής εκπομπής έρευνας. Όταν ξέρεις ότι έχεις στα χέρια σου απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα και πρέπει να ισορροπήσεις” δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη. Στην Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη. Η παρουσιάστρια του Φως στο Τούνελ μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση με το θάνατο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑγγελική Νικολούλη – Θάνατος παιδιών Πάτρα: «Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα»
Σε συνέντευξή της η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για την υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα και πέρασε σε μερικές αποκαλύψεις.
Διαβάστε το στο neolaia.gr«Βόμβα» από την Νικολούλη για την Πάτρα: «Υπάρχει ρεπορτάζ που δεν έχει βγει στον αέρα»
«Βόμβα» από την Νικολούλη για την Πάτρα: «Υπάρχει ρεπορτάζ που δεν έχει βγει στον αέρα»
27/03/2022
Στην Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη. Η παρουσιάστρια του Φως στο Τούνελ μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση με το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Το Φως στο Τούνελ έγινε παγκόσμιο trend με την υπόθεση των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα. Πώς αισθάνεστε;
Εγώ θέλω να περνάω όσο απαρατήρητη γίνεται. Σου μιλάω ειλικρινά θέλω να κάνω όσο πιο αθόρυβα γίνεται τη δουλειά μου.
Η υπόθεση στην Πάτρα έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, που περιμένει απαντήσεις.
Διαβάστε το στο filathlos.grΝικολούλη για νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα
Τι είπε για την Πάτρα και για τον «μύθο» γύρω από τα κόκκινα ρούχα
Διαβάστε το στο patrasevents.grΤο ανακοίνωσε η Νικολούλη: «Πάτρα – Έφτασε το Τέλος. Υπάρχει ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα»
Το ανακοίνωσε η Νικολούλη: «Πάτρα – Έφτασε το Τέλος. Υπάρχει ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα» Στην Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη. Η παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ» μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση με το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το Φως […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΑ. Νικολούλη για νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που ακόμα δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα (VIDEO)
Με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και μία από τις εκπομπές που έχει κάνει αρκετές αποκαλύψεις για το ζήτημα είναι αυτή της Αγγελικής Νικολούλη.
Η πολύπειρη δημοσιογράφος στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε αποκάλυψε πως ευελπιστεί πώς «σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση», ενώ αποκάλυψε ότι «υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις».
Η Αγγελική Νικολούλη ρωτήθηκε και για το μύθο που λέει πως «Όταν η Νικολούλη φορά κόκκινα, ξέρει τον δολοφόνο» και απάντησε πως το ντύσιμό της έχει να κάνει με τη διάθεσή της.
Διαβάστε τη συνέντευξή της στο Real Life
Διαβάστε το στο grtimes.gr