Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο, ήξερα για τι το κάνω»

16:06 - 27/03/2022

Καλεσμένος στην παρέα του «Τι λες τώρα!» ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με αφορμή τα νέα podcast To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο, ήξερα για τι το κάνω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο – Ήξερα για τι το κάνω»

«Ρωτάνε το γιο μου “τι οικογένεια είναι αυτή”, τους εξηγεί και καταλαβαίνουν», σημείωσε ο παρουσιαστής

Διαβάστε το στο

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν έκανα coming out έγινε ένα σούσουρο» (VIDEO)

Καλεσμένος στην παρέα του «Τι λες τώρα!» ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ασχολείται με podcasts. Εκείνο που είχε ιδιαίτερη επιτυχία και αγαπήθηκε από το κοινό λέγεται «Θα σου πω στο διάλειμμα» και πρόκειται για το πρώτο podcast για παιδιά! «Ακούγαμε μερικά podcast στα γαλλικά και μου ήρθε αυτή η ιδέα… Σκέφτηκα: “θέλω να κάνω podcast για παιδιά, θα πρέπει να βρω μία συνθήκη”», είπε. «Πιστεύω ένα παιδί, όταν φτάσει σε αυτή την ηλικία, έχει πολλά ερωτήματα. Βάλαμε στην ιστορία τον Αμίρ και την Γιασεμή», είπε ο Φώτης Σεργιυλόπουλος και ξεδίπλωσε το background των χαρακτήρων. Ο Αμίρ είναι ένα αγόρι που γεννήθηκε στην Λέσβο, όταν η προσφύγισσα μητέρα του έφυγε από την Συρία. Ο πα

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της