#Φώτης Σεργουλόπουλος

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε Μιχάλη Ιατρόπουλο για τους γκέι: «Έχεις μετανιώσει για αυτό που είπες;»

thecaller.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (17/4) ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (17/4) ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Ωστόσο, σε κάποιο σημείο της κουβέντας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αιφνιδίασε τον καλεσμένο ανατρέχοντας σε μία παλαιότερη δημόσια […]
15:00 17/04/2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ήμουν γυμνό μοντέλο σε ζωγράφους και έπαιρνα 100 φράγκα τη φορά

empisteutiko.gr
Μία αποκάλυψη έκανε η Φώτης Σεργουλόπουλος, σε συζήτησή του με τη Τζένη Μελιτά. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στη διάρκεια της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» που παροουσιάζει, για τα επαγγέλματα, που έχει ακολουθήσει στο παρελθόν. Όπως είπε, παλιότερα πόζαρε ως μοντέλο σε ζωγράφους. «Ήμουν μοντέλο σε ζωγράφους. Γυμνό, χωρίς ρούχα. Όχι εδώ στην Ελλάδα», αποκάλυψε. Στη συνέχεια, έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για το […] The post Φώτης Σεργουλόπουλος: Ήμουν γυμνό μοντέλο σε ζωγράφους και έπαιρνα 100 φράγκα τη φορά appeared first on Empisteutiko.gr.
23:58 12/04/2024

Φωτεινή Δάρρα: «Ο Βασίλης Ζούλιας με έχει κάνει ρεζίλι»

zappit.gr
Η Φωτεινή Δάρρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» τη Δευτέρα. Με το καλημέρα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η […] The post Φωτεινή Δάρρα: «Ο Βασίλης Ζούλιας με έχει κάνει ρεζίλι» appeared first on Zappit.
18:00 01/04/2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: Αποκαλύπτει τι του είπε ο γιος του και έμεινε άναυδος – «Πρώτη φορά άκουσα αυτή τη λέξη από το στόμα του»

tlife.gr
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με αφορμή μια συζήτηση που είχε με την Έλενα Τοπαλίδου στην εκπομπή «Πρωίαν To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: Αποκαλύπτει τι του είπε ο γιος του και έμεινε άναυδος – «Πρώτη φορά άκουσα αυτή τη λέξη από το στόμα του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 27/03/2024

Ο Θοδωρής Αθερίδης ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον «αέρα» – Ο ηθοποιός ξέχασε να πάει… καλεσμένος στην ΕΡΤ

Newsbeast.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» της ΕΡΤ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (22/3) ο Θοδωρής Αθερίδης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν σε ένα σκηνικό που είχε γίνει δύο μέρες πριν όταν ο ηθοποιός… ξέχασε να πάει καλεσμένος στην εκπομπή. «Σε είχαμε αναγγείλει και την προηγούμενη φορά», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, δίνοντάς του την πάσα να αναφερθεί στο περιστατικό. «Θα ήθελα να σας ζητήσω δημόσια συγνώμη για αυτό. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει στη ζωή μου. Έγινε απλά ένα delete, έπεσε το… ρελέ. Κοιμάμαι και ξυπνάω να πάω τουαλέτα. Χτυπάει η πόρτα και μου λένε: σε ψάχνουν από παντού. Έχουν πάρει τηλέφωνο και ανησυχούν ότι κάτι έπαθα. Το συνειδητοποιώ και ουρλιάζω. Σκοτώνομαι
22:00 22/03/2024

«Eurovision σε είδον»: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά θα παρουσιάσουν το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision

govastileto.gr
Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στις 21:00, μέσα από την έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα παρουσιαστούν, σε πρώτη μετάδοση, το τραγούδι και το βιντεοκλίπ που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η εκπρόσωπός μας, Μαρίνα Σάττι, θα βρίσκεται στο πλατό […]
20:00 07/03/2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Είμαι ντροπαλός στο φλερτ, θέλω τον χρόνο μου»

zappit.gr
Επιθετικό ή ντροπαλό φλερτ; Αυτό είναι το θέμα της σημερινής γιγαντιαίας αποψάρας στο Πρωίαν σε είδον. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και […] The post Φώτης Σεργουλόπουλος: «Είμαι ντροπαλός στο φλερτ, θέλω τον χρόνο μου» appeared first on Zappit.
17:00 06/03/2024

Γιώργος Καπουτζίδης – Φώτης Σεργουλόπουλος: Στα θεωρεία της Βουλής για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

zappit.gr
Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκαν στα θεωρεία της Βουλής και παρακολούθησαν την συζήτηση για […] The post Γιώργος Καπουτζίδης – Φώτης Σεργουλόπουλος: Στα θεωρεία της Βουλής για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια appeared first on Zappit.
20:00 15/02/2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: Το κρύο ανέκδοτο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη – «Τον Σεφερλή τον έχετε φέρει καλεσμένο ποτέ;»

zappit.gr
Ένα κρύο ανέκδοτο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη θέλησε να μοιραστεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την παρέα του στον αέρα του […] The post Φώτης Σεργουλόπουλος: Το κρύο ανέκδοτο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη – «Τον Σεφερλή τον έχετε φέρει καλεσμένο ποτέ;» appeared first on Zappit.
14:00 12/02/2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι ιδεολογία, σου έρχεται ό,τι και να είσαι»

monopoli.gr
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τα στερεότυπα γύρω από τον σεξουαλικό προσανατολισμό.
13:53 09/02/2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Τον γνώρισα στα 23 και χωρίσαμε όταν ήμουν 35» – Η εξομολόγηση για τις μακροχρόνιες σχέσεις

tlife.gr
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action24 με την Αθηναΐς Νέγκα. Ο To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Τον γνώρισα στα 23 και χωρίσαμε όταν ήμουν 35» – Η εξομολόγηση για τις μακροχρόνιες σχέσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 09/02/2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δε μπορούσα να κρύψω το φύλο της σχέσης μου λέγοντας “ο άνθρωπός μου”, αισθανόμουν ότι πάρα πολύ ψεύτικος»

tlife.gr
Τη δική του απάντηση σε όσους αντιδρούν με το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δε μπορούσα να κρύψω το φύλο της σχέσης μου λέγοντας “ο άνθρωπός μου”, αισθανόμουν ότι πάρα πολύ ψεύτικος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 07/02/2024

Κώστας Κρομμύδας: «Η αδελφή μου σκοτώθηκε με έναν φρικτό τρόπο στην αυλή του σπιτιού μας»

zappit.gr
Στο «Πρωίαν σε είδον» της Τρίτης (6/2) εμφανίστηκε ο Κώστας Κρομμύδας. Τον γνωστό συγγραφέα υποδέχθηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η […] The post Κώστας Κρομμύδας: «Η αδελφή μου σκοτώθηκε με έναν φρικτό τρόπο στην αυλή του σπιτιού μας» appeared first on Zappit.
23:00 06/02/2024

Ελισάβετ Σπανού για Ιωάννα Τούνη: «Μάλλον έχει πολλή δουλειά και δεν ξέρει τι επαγγέλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος»

zappit.gr
Η Ελισάβετ Σπανού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τη Χαρά Μπουτσικάκη. Η τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο […] The post Ελισάβετ Σπανού για Ιωάννα Τούνη: «Μάλλον έχει πολλή δουλειά και δεν ξέρει τι επαγγέλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος» appeared first on Zappit.
13:00 06/02/2024

Τζούλη Αγοράκη: “Μου είπε: μετά τη συνάντησή μας σκοπεύω να αυτοκτονήσω” – Με ανοιχτό το στόμα Φώτης και Τζένη

sinidisi.gr
Τη Τζούλη Αγοράκη υποδέχθηκαν το πρωινό της Πέμπτης (1/2) ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Η γνωστή δημοσιογράφος εξομολογήθηκε προσωπικές της στιγμές από την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο του στήθους, την αισιοδοξία...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Τζούλη Αγοράκη: “Μου είπε: μετά τη συνάντησή μας σκοπεύω να αυτοκτονήσω” – Με ανοιχτό το στόμα Φώτης και Τζένη
23:09 01/02/2024

Στέλιος Παρλιάρος: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου δεν είναι πλέον φίλοι, υπάρχουν κόκκινες γραμμές»

zappit.gr
Ο Στέλιος Παρλιάρος έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή. Ο γνωστός pastry chef […] The post Στέλιος Παρλιάρος: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου δεν είναι πλέον φίλοι, υπάρχουν κόκκινες γραμμές» appeared first on Zappit.
11:00 23/01/2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Σε άνθρωπο που με ενδιαφέρει σαν σύντροφος, θα μπω να δω τις πληροφορίες του»

zappit.gr
Το ερώτημα του «αν κατασκοπεύουμε κάποιον που μας αρέσει» τέθηκε στο Πρωίαν σε είδον. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε την άποψή […] The post Φώτης Σεργουλόπουλος: «Σε άνθρωπο που με ενδιαφέρει σαν σύντροφος, θα μπω να δω τις πληροφορίες του» appeared first on Zappit.
16:00 19/01/2024

Ξεκαρδιστικοί Φώτης Σεργουλόπουλος – Τζένη Μελιτά «αναβίωσαν» το Χρυσό Κουφέτο: «Έχω μία γραμμή για την κοπέλα, ενδιαφέρομαι»

zappit.gr
Ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο με άρωμα 90’s χάρισαν στους τηλεθεατές ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά το πρωί της Παρασκευής […] The post Ξεκαρδιστικοί Φώτης Σεργουλόπουλος – Τζένη Μελιτά «αναβίωσαν» το Χρυσό Κουφέτο: «Έχω μία γραμμή για την κοπέλα, ενδιαφέρομαι» appeared first on Zappit.
19:00 12/01/2024

Η Τζένη Μελιτά παραπάτησε – Άφωνος ο Φώτης Σεργουλόπουλος

thecaller.gr
Η Τζένη Μελιτά είχε ένα μικρό ατυχηματάκι στο πλατό του Πρωίαν σε είδον.Η Τζένη Μελιτά είχε ένα μικρό ατυχηματάκι στο πλατό του Πρωίαν σε είδον.Συγκεκριμένα, περπατώντας προς το τραπέζι της εκπομπής, η παρουσιάστρια έχασε την ισορροπία της και άρχισε να κάνει κάποιες χορευτικές φιγούρες. Στην προσπάθειά της να μην προσγειωθεί στο πάτωμα, πιάστηκε όπως όπως από την καρέκλα και το τραπέζι και το… μοιραίο αποφεύχθηκε. «Το χειρότερο […]
12:00 09/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load