Κιλκίς: «Ξυλοφόρτωσαν» ποδοσφαιριστή μετά από αγώνα-Έξι συλλήψεις

09:38 - 28/03/2022

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε το …τρίτο ημίχρονο σε αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς, ανάμεσα στον "Απόλλωνα Πευκοδάσους" και τον "Μακεδονικό Γρίβα" που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής. Ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι μία ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, δέκα άτομα τον πλησίασαν έξω από το σπίτι του, στο Πολύκαστρο Κιλκίς, όπου του επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας. Ο 36χρονος καταγγέλλων μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Κιλκίς όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου. Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων συνελήφθησαν για το περιστατικό έξι άτομα (22 έως 42 ετών) και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Μεταξύ αυτών είναι ένας 29χρονος

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κιλκίς: Επεισόδιο οπαδικής βίας μετά από αγώνα ποδοσφαίρου - Έξι συλλήψεις

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε το …τρίτο ημίχρονο σε αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς, ανάμεσα στον "Απόλλωνα Πευκοδάσους" και τον "Μακεδονικό Γρίβα" που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Κιλκίς: Άγρια επίθεση σε ποδοσφαιριστή έξω από το σπίτι του – Η καταγγελία και οι έξι συλλήψεις

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε το …τρίτο ημίχρονο σε αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς, ανάμεσα στον “Απόλλωνα Πευκοδάσους” και τον “Μακεδονικό Γρίβα” που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής. Το άρθρο Κιλκίς: Άγρια επίθεση σε ποδοσφαιριστή έξω από το σπίτι του – Η καταγγελία και οι έξι συλλήψεις εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Κιλκίς: «Ξυλοφόρτωσαν» ποδοσφαιριστή μετά από αγώνα-Έξι συλλήψεις

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε το …τρίτο ημίχρονο σε αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς, ανάμεσα στον “Απόλλωνα Πευκοδάσους” και τον “Μακεδονικό Γρίβα” που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής. Περισσότερα στο grtimes.gr

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)