Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η μητέρα μου έζησε ουσιαστικά από θαύμα, ήταν διασωληνωμένη 16 μέρες»
09:40 - 28/03/2022
Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή
To άρθρο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η μητέρα μου έζησε ουσιαστικά από θαύμα, ήταν διασωληνωμένη 16 μέρες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 ημέρες, παραλίγο να τη χάσω από κορωνοϊό»
Ο ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η μητέρα του, όταν νόσησε - «Έγινε θαύμα κι αντέδρασε ο οργανισμός της», είπε μεταξύ άλλων
Διαβάστε το στο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 μέρες»
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δηλώνει πως υπήρξε πάντα ντροπαλός. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Στην συνέντευξή του στον Τάσο Τρύφωνος, ο ηθοποιός «φώτισε» με τη διήγησή του τόσο άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του και της ζωής του όσο και δύσκολα περιστατικά των τελευταίων χρόνων. Ένα από αυτά η περιπέτεια υγείας της μητέρας […]
The post Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 μέρες» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr