Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια 100% λέει ο Κατερινόπουλος

13:00 - 29/03/2022

Τι ανέφερε για τις έρευνες ο Επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: «Εγκληματική ενέργεια 100%», λέει ο Κατερινόπουλος - Το τηλεφώνημα από τη Scotland Yard

«Εγκληματική ενέργεια 100%», λέει ο Κατερινόπουλος για την ΠάτραΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια 100% λέει ο Κατερινόπουλος

Τι ανέφερε για τις έρευνες ο Επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος

Διαβάστε το στο tovima

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η υπόθεση θα έχει δρόμο… 100% εγκληματική ενέργεια λέει, ο Κατερινόπουλος

«Μιλάω για εγκληματική ενέργεια 100% γιατί εδώ έχουμε τρεις θανάτους σε τρεις διαφορετικούς χρόνους. Δεν είμαι ειδικός επιστήμονας για να ξέρω αν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα, οι ίδιοι οι γιατροί λένε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 ο Επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος. «Μέχρι αυτή την στιγμή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάτρα: «Εγκληματική ενέργεια 100%», λέει ο Κατερινόπουλος - Το τηλεφώνημα από τη Scotland Yard

«Εγκληματική ενέργεια 100%», λέει ο Κατερινόπουλος για την Πάτρα

Διαβάστε το στο astrology.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»