Βάσια Τριφύλλη: «Ο Θύμιος Καρακατσάνης ήταν κακός άνθρωπος»

13:26 - 29/03/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Βάσια Τριφύλλη: «Ο Θύμιος Καρακατσάνης ήταν κακός άνθρωπος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσια Τριφύλλη: «Έχω περάσει δύσκολα με τον Θύμιο Καρακατσάνη, ήταν πολύ κακός άνθρωπος»

Η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον γνωστό σκηνοθέτη κι αναφέρθηκε επίσης, στις κατηγορίες που βαραίνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη

Διαβάστε το στο

Βάσια Τριφύλλη: Ο Θύμιος Καρακατσάνης ήταν κακός άνθρωπος

Για τις κακές συμπεριφορές που έχει συναντήσει στο θέατρο μίλησε στο Love it η Βάσια Τριφύλλη. «Έχω δεχτεί πολλές φορές λεκτική κακοποίηση, αλλά εγώ απαντώ εν ριπή οφθαλμού. Έχω περάσει απίστευτα δύσκολα με τον Θύμιο Καρακατσάνη, ήταν κακός άνθρωπος. Έχω να πω τα καλύτερα για τον πατέρα του Λιγνάδη, τον γιο δεν τον γνώριζα και καλύτερα γιατί θα τον είχα χτυπήσει. Είμαι τύπος που σηκώνει χέρι, εγώ είμαι αυτή». Για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε: «Οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα έπρεπε να το δεχτούμε αυτό και για τον Πέτρο; Είναι μια βάναυση πτυχή του εαυτού του και χρήζει ψυχιάτρου. Δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιο χαρακτήρα, η συμπεριφορά του είναι αδόκιμη. Δεν είχ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βάσια Τριφύλλη: "Ο Θύμιος Καρακατσάνης ήταν κακός άνθρωπος - Ο Φιλιππίδης θέλει ψυχίατρο" [Βίντεο]

"Έχω να πω τα καλύτερα για τον πατέρα του Λιγνάδη, τον γιο δεν τον γνώριζα και καλύτερα γιατί θα τον είχα χτυπήσει", είπε η Βάσια Τριφύλλη

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Βάσια Τριφύλλη: “Ο Θύμιος Καρακατσάνης ήταν κακός άνθρωπος”

Για τις κακές συμπεριφορές που έχει συναντήσει στο θέατρο μίλησε στο Love it η Βάσια Τριφύλλη. «Έχω δεχτεί πολλές φορές λεκτική κακοποίηση, αλλά εγώ απαντώ εν ριπή οφθαλμού. Έχω περάσει απίστευτα δύσκολα με τον Θύμιο Καρακατσάνη, ήταν κακός άνθρωπος. Έχω να πω τα καλύτερα για τον πατέρα του Λιγνάδη, τον γιο δεν τον γνώριζα και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βάσια Τριφύλλη: «Ο Θύμιος Καρακατσάνης ήταν κακός άνθρωπος

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για τον Θύμιο Καρακατσάνη. «Οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα έπρεπε να το δεχτούμε αυτό και για τον Πέτρο; Είναι μια βάναυση πτυχή του εαυτού του […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Βάσια Τριφύλλη: «Ο Θύμιος Καρακατσάνης ήταν κακός άνθρωπος»

Όλα όσα είπε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο