Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θα έμπαινα ποτέ σε αυτή την κουβέντα με τον άντρα μου»
15:10 - 29/03/2022
Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της συζήτησαν το μεσημέρι της Τρίτης 29/3 για το τι
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θα έμπαινα ποτέ σε αυτή την κουβέντα με τον άντρα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: Δεν θα έμπαινα ποτέ σε αυτή την κουβέντα με τον άντρα μου
Τι παραδέχτηκε on air η παρουσιάστρια;
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: Δεν θα έμπαινα ποτέ σε αυτή την κουβέντα με τον άντρα μου
Για τον αν η γυναίκα φέρνει περισσότερα χρήματα από τον άντρα τοποθετήθηκε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της. «Νομίζω ότι αν υπάρχει ένα προβληματάκι, έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα. Αν, δηλαδή, μια γυναίκα βγάζει, όχι λίγο παραπάνω, πολύ παραπάνω χρήματα από τον σύντροφό της. Αυτό το θέμα πρέπει να το κάνουμε ... Περισσότερα
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Δεν θα έμπαινα ποτέ σε αυτή την κουβέντα με τον άντρα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θα έμπαινα ποτέ σε αυτή την κουβέντα με τον άντρα μου»
Τι παραδέχτηκε on air η παρουσιάστρια;
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θα έμπαινα ποτέ σε αuτή την κουβέντα με τον άντρα μου, αν έχεις τα λεφτά θα βρεθεί λύση»
Μία ιδιαίτερη συζήτηση ανέπτυξε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της στην εκπομπή σχετικά [...]
The post Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θα έμπαινα ποτέ σε αuτή την κουβέντα με τον άντρα μου, αν έχεις τα λεφτά θα βρεθεί λύση» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr