Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ο ιατροδικαστής Λέων επιμένει στην ασφυξία με νέα ανάρτηση

09:52 - 30/03/2022

Πάτρα: Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων επιμένει για την ασφυξία και τον θάνατο των τριών παιδιώνΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Παρακολουθώ τις εκπομπές, έχω χάσει τον ύπνο μου» λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η μητέρα των τριών κοριτσιών επανέλαβε ότι δεν έχει επισκεφθεί ποτέ χαρτορίχτρα – «Με τον Μάνο έχουμε 5-6 συγγενείς και έχουν βρεθεί 50 ξαδέρφια» λέει 

Διαβάστε το στο

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Ιατροδικαστής Λέων: Η κεταμίνη χορηγήθηκε με θανατηφόρο πρόθεση

«Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι εξωγενής παράγοντας επέδρασε στο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας» τόνισε ο ιατροδικαστής - «Η κεταμίνη που χρησιμοποιείται στην κτηνιατρική σε πολύ μεγάλες δόσεις, μπορεί να επιφέρει ακόμη και τον θάνατο» εξήγησε ο Γρηγόρης Λέων

Διαβάστε το στο

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Το χρονικό της ιστορίας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο

Βήμα-βήμα τα σημαντικότερα γεγονότα από την υπόθεση που συγκλόνισε την Πάτρα και την Ελλάδα ολόκληρη Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες