Ο Σαλάχ σκέφτεται να αποχωρήσει από την Εθνική Αιγύπτου
01:06 - 31/03/2022
Ο Σαλάχ σκέφτεται να αποχωρήσει από την Εθνική Αιγύπτου
31/03/2022
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την εθνική Αιγύπτου άφησε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, μιλώντας στα αποδυτήρια στους συμπαίκτες του μετά την ήττα από τη Σενεγάλη στα πέναλτι και τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.
«Είπα στους παίκτες πριν από το δεύτερο ματς ότι είμαι περήφανος που παίζω μαζί τους και είναι από τους καλύτερους με τους οποίους έχω παίξει.
Έπαιξα για κάποιο διάστημα με την προηγούμενη γενιά, με τον Βαέλ Γκομαά και τον Μοχαμέντ Αμπού Τρίκα, μετά τον Αμπντουλάχ Αλ Σαέντ και τη γενιά του, αλλά είμαι ευχαριστημένος και με την τρέχουσα γενιά.
Είμαι περήφανος που παίζω
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σαλάχ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την Αίγυπτο
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την εθνική του ομάδα, μετά τον αποκλεισμό της Αιγύπτου από τον Παγκόσμιο Κύπελλο.
Διαβάστε το στο Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να απολύθηκε από τη δουλειά του
Σύμφωνα με πληροφορίες και η αδεργή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα απολύθηκε ψησταριά της Πάτρας όπου εργαζόταν
Διαβάστε το στο Σαλάχ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την Αίγυπτο
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την εθνική του ομάδα, μετά τον αποκλεισμό από της Αιγύπτου από τον Παγκόσμιο Κύπελλο.
Διαβάστε το στο Σαλάχ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την Αίγυπτο
Μετά την ήττα από τη Σενεγάλη στα πέναλτι και τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια κι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την εθνική Αιγύπτου.
Το άρθρο Σαλάχ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την Αίγυπτο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΜάνος Δασκαλάκης: Φέρεται να απολύθηκε από τη δουλειά του
Ρούλα Πισπιρίγκου: Χωρίς εργασία και ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά τη Δήμητρα Πισπιρίγκου.
Διαβάστε το στο neolaia.grΜάνος Δασκαλάκης - Φέρεται να απολύθηκε από τη δουλειά του
Η Δήμητρα Πισπιρίγκου υπέβαλλε παραίτηση στην επιχείρηση που εργαζόταν
Διαβάστε το στο patrasevents.gr