#Μοχάμεντ Σαλάχ

Κλοπ: “Δεν προσπάθησε να με πείσει να μείνω ο Έντουαρντς, δεν είναι χαζός”

aek1924.gr
Ο Γιούργκεν Κλοπ χαρακτήρισε κορυφαία κίνηση για τη διοίκηση της Λίβερπουλ την επιστροφή του Μάικλ Έντουαρντς στον σύλλογο για να αναλάβει το ρόλο του CEO, ενώ αποκάλυψε πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι απόλυτα έτοιμος να γυρίσει στη δράση. Δύο χρόνια μετά από την αποχώρησή του από την Λίβερπουλ έχοντας το ρόλο του τεχνικού διευθυντή για μία δεκαετία […] The post Κλοπ: “Δεν προσπάθησε να με πείσει να μείνω ο Έντουαρντς, δεν είναι χαζός” appeared first on AEK1924.gr.
19:37 13/03/2024

Σαλάχ: «Η απόφαση για τον νέο προπονητή δεν θα επηρεάσει το μέλλον μου στη Λίβερπουλ»

aek1924.gr
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ξεκαθάρισε πως η επιλογή της Λίβερπουλ για αντικαταστάτη του Κλοπ δεν πρόκειται να επηρεάσει το μέλλον του, τη στιγμή που η Σαουδική Αραβία… παραμονεύει. Το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ εξακολουθεί να απασχολεί τη Λίβερπουλ, τη στιγμή που οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας ετοιμάζονται για νέα μεταγραφική… απόβαση στην Ευρώπη το προσεχές καλοκαίρι. […] The post Σαλάχ: «Η απόφαση για τον νέο προπονητή δεν θα επηρεάσει το μέλλον μου στη Λίβερπουλ» appeared first on AEK1924.gr.
23:37 09/03/2024

Η αποκάλυψη του Σαλάχ για Κλοπ

thessports.gr
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποκάλυψε ότι πριν μάθει ότι ο Κλοπ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, νόμιζε πως θα ανανέωνε το συμβόλαιό του. Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ανακοινώσει εδώ και μερικούς μήνες πως θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, παρόλο που έχει ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό του. Στους τελευταίους του μήνες ο […]
22:53 09/03/2024

Λίβερπουλ: «Μετωπική» με την αιγυπτιακή ομοσπονδία λόγω Σαλάχ

fosonline.gr
Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου λόγω του Μοχάμεντ Σαλάχ.
18:46 06/03/2024

«Ο Σαλάχ στην Σαουδική Αραβία με μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον Ρονάλντο»!

thessports.gr
Η Αλ Ιτιχάντ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια ν’ αποκτήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς η Λίβερπουλ είχε αποφασίσει να μην τον παραχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ούτε και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο σαουδαραβικός σύλλογος κατέθεσε πρόταση στα 250 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, αλλά η αγγλική ομάδα την απέρριψε. Σύμφωνα όμως με αγγλικά ΜΜΕ […]
11:53 04/03/2024

Σαλάχ: «Θα κάνω το παν για να επιστρέψω στο Κόπα Άφρικα»

thessports.gr
Ο μεγάλος άτυχος του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Γκάνα και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός έως τα τέλη Φεβρουαρίου. Ο σούπερ σταρ της Αιγύπτου επέστρεψε στην Αγγλία και στο Λίβερπουλ για να ξεκινήσει την αποθεραπεία του, κάτι που το ερμήνευσαν πολλοί ως οριστική αποχώρηση του 31χρονου […]
23:53 25/01/2024

Λήξη συναγερμού στη Λίβερπουλ: Νοκ άουτ από δύο ματς του Copa Africa ο Σαλάχ

filathlos.gr
Λήξη συναγερμού στη Λίβερπουλ: Νοκ άουτ από δύο ματς του Copa Africa ο Σαλάχ 20/01/2024 Όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου, ο Μοχάμεντ Σαλάχ υπέστη ένα μυϊκό τράβηγμα στην πλάτη και θα απουσιάσει από τις δύο επόμενες αναμετρήσεις των «Φαραώ» στο Copa Africa, καθησυχάζοντας τους ανθρώπους της Λίβερπουλ. Ο 31χρονος άσος θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Αιγύπτου με το Πράσινο Ακρωτήρι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, αλλά και το ματς για την φάση των «16» αν προκριθεί η Αίγυπτος.
12:46 20/01/2024

Οι πιο γρήγοροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Έκπληξη στην κορυφή!

tanea.gr
Δεν είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ ή ο Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά ένας αμυντικός…
09:00 20/01/2024

Λίβερπουλ: Περιμένει την εκτίμηση τραυματισμού του Μοχάμεντ Σαλάχ

fosonline.gr
Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει μια αγωνιώδη αναμονή για να ανακαλύψει την έκταση του προβλήματος του Μοχάμεντ Σαλάχ μετά τον τραυματισμό του παίζοντας με την Αίγυπτο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
14:46 19/01/2024

Κλοπ για Σαλάχ: «Ελπίζω η Αίγυπτος να αποκλειστεί στους ομίλους του Copa Africa»

Gazzetta
Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε και τις καλύτερες... ευχές για την Αίγυπτο του Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς τόνισε πως ελπίζει να αποκλειστεί νωρίς στο Copa Africa για να έχει ξανά διαθέσιμο τον αστέρα της Λίβερπουλ.
17:00 05/01/2024

Το συγκινητικό μήνυμα του Σαλάχ: “Μην ξεχνάτε τους ανθρώπους στη Γάζα και μην συνηθίζετε τα βάσανά τους”

pressaris.gr
Τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος χαράς κι ευτυχίας για τους περισσότερους ανθρώπους. Μία ευκαιρία να έρθει ξανά κοντά η οικογένεια. Αυτό φυσικά δεν ισχύει για όλους. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στην ανάρτηση που πόσταρε στο Instagram με ευχές αναφέρθηκε στον πόλεμο στη Γάζα, ζητώντας από τον κόσμο να μην ξεχνάει τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή. “Τα […] The post Το συγκινητικό μήνυμα του Σαλάχ: “Μην ξεχνάτε τους ανθρώπους στη Γάζα και μην συνηθίζετε τα βάσανά τους” appeared first on pressaris.gr.
22:09 25/12/2023

Μοχάμεντ Σαλάχ: Η μουσουλμανική κοινότητα εναντίον του γιατί ανέβασε μήνυμα για τα Χριστούγεννα – «Μας ντροπιάζεις» του γράφουν

empisteutiko.gr
Ο αστέρας της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, επικρίθηκε έντονα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από μουσουλμάνους οπαδούς του μετά την ανάρτηση ενός χριστουγεννιάτικου μηνύματος σήμερα το πρωί. Ο Αιγύπτιος μουσουλμάνος αστέρας, δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου και συμπεριέλαβε μια λεζάντα στην οποία μεταξύ άλλων μιλάει για τη σύγκρουση που αφορά το Ισραήλ και την Παλαιστίνη, προτού ευχηθεί στους ακολούθους του στα Social […] The post Μοχάμεντ Σαλάχ: Η μουσουλμανική κοινότητα εναντίον του γιατί ανέβασε μήνυμα για τα Χριστούγεννα – «Μας ντροπιάζεις» του γράφουν appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 25/12/2023

Ανάμεσα στους θρύλους της Λίβερπουλ ο Σαλάχ!

thessports.gr
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έγινε ο 5ος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ που φτάνει τα 200 γκολ με την φανέλα της. Είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης στην ιστορία της, μετά την απόσυρση του Στίβεν Τζέραρντ. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πήρε την σκυτάλη και έγινε ο μπροστάρης των κόκκινων, με το Αιγύπτιο να μπαίνει πια και στο Τοπ-5 […]
17:53 09/12/2023

Λίβερπουλ: Ορόσημο για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, πέτυχε το 200ό γκολ του με την κόκκινη φανέλα (Βίντεο)

Παραπολιτικά
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε το 200ό γκολ του στην εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας για την Premier League
17:00 09/12/2023

Oσιμέν, Σαλάχ και Χακίμι οι φιναλίστ για τον πολυτιμότερο Αφρικανό ποδοσφαιριστή της χρονιάς

aek1924.gr
Ανακοινώθηκαν οι τρεις τελικοί υποψήφιοι για το βραβείο του πολυτιμότερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή της χρονιάς! Γνωστά έγιναν τα ονόματα των τριών τελικών υποψηφίων για το βραβείο του πολυτιμότερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή της χρονιάς! Όπως ανακοινώθηκε από την CAF (Confederation of African Football), Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ), Βίκτορ Οσιμέν (Νάπολι) και Αχράφ Χακίμι (Παρί Σεν Ζερμέν) θα διεκδικήσουν το βραβείο, το οποίο τις δύο προηγούμενες χρονιές […] The post Oσιμέν, Σαλάχ και Χακίμι οι φιναλίστ για τον πολυτιμότερο Αφρικανό ποδοσφαιριστή της χρονιάς appeared first on AEK1924.gr.
21:37 07/12/2023

Η Λίβερπουλ αφήνει τον Σαλάχ να φύγει και… φουλάρει για Μπαπέ!

aek1924.gr
Ρεπορτάζ στη Γαλλία παρουσιάζει πια τη Λίβερπουλ ως φαβορί για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ! Στο σενάριο που παρουσιάζει το «Le Sport 10», αυτή η κίνηση της αγγλικής ομάδας συνδέεται άμεσα με το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ. Η Αλ Ιτιχάντ επιμένει για την απόκτηση του Αιγύπτιου, ο οποίος και το φετινό καλοκαίρι είχε τάσεις φυγής […] The post Η Λίβερπουλ αφήνει τον Σαλάχ να φύγει και… φουλάρει για Μπαπέ! appeared first on AEK1924.gr.
14:37 10/11/2023

Ιστορικός Σαλάχ: Πρώτος σκόρερ των Άγγλων στην Ευρώπη

pressaris.gr
Ένα ακόμα ρεκόρ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, που από το καλοκαίρι του 2017, όταν μετακόμισε στο Μέρσεϊσαϊντ, δεν έχει σταματήσει να «σπάει» τα κοντέρ. Αυτή τη φορά, ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ, κατάφερε να γράψει ένα «θρυλικό» ρεκόρ και να αφήσει πίσω του τον μεγάλο, Τιερί Ανρί. Μπορεί το ματς με την Τουλούζ να είχε […] The post Ιστορικός Σαλάχ: Πρώτος σκόρερ των Άγγλων στην Ευρώπη appeared first on pressaris.gr.
10:09 27/10/2023

Απίστευτο ρεκόρ του Σαλάχ: Έγραψε ιστορία με το γκολ κόντρα στην Τουλούζ

tanea.gr
O Μοχάμεντ Σαλάχ με το γκολ που πέτυχε στο τέλος του αγώνα με την Τουλούζ, κατέρριψε ένα ιστορικό ρεκόρ για τα αγγλικά κλαμπ.
10:00 27/10/2023

«Κραυγή αγωνίας» από τον Μοχάμεντ Σαλάχ για να «τερματιστούν οι σφαγές» στη Γάζα

Newsbeast.gr
Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, ζήτησε την Τετάρτη (18/10) «…να τερματιστούν οι σφαγές», όπως περιέγραψε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Γάζα, λέγοντας ότι πρέπει να επιτραπεί αμέσως η ανθρωπιστική βοήθεια στον πολιορκημένο παλαιστινιακό θύλακα. Ο Σαλάχ δημοσίευσε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας τα πρώτα του σχόλια για τη συνεχιζόμενη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς, αφού δέχθηκε σφοδρή κριτική στην πατρίδα του την Αίγυπτο, διότι έμεινε σιωπηλός για το θέμα για περισσότερο από μια εβδομάδα. Το υπουργείο Υγείας της Γάζας ανέφερε ότι τουλάχιστον 3.478 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 12.065 τραυματίστηκαν σε ισραηλινές
09:00 19/10/2023

Θαρραλέα δήλωση του Σαλάχ: «Να σταματήσουν οι σφαγές αθώων – Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα»

pressaris.gr
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν δίστασε να πάρει θέση μέσα από τα social media, ζητώντας να εγκριθεί η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και καλεί τους παγκόσμιους ηγέτες να αποτρέψουν περαιτέρω σφαγές. The post Θαρραλέα δήλωση του Σαλάχ: «Να σταματήσουν οι σφαγές αθώων – Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα» appeared first on pressaris.gr.
00:09 19/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load