Πέθανε γιατρός της FIFA στο ντου μετά το Νιγηρία – Γκάνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022

16:56 - 31/03/2022

Η FIFA ανακοίνωσε το θάνατο του δόκτωρ Τζόζεφ Καμπούνγκο, ο οποίος ήταν ένας από τους απεσταλμένους της στο παιχνίδι Νιγηρία – Γκάνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Ο γιατρός από τη Ζάμπια φέρεται να έπαθε ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια της εισβολής οπαδών στο τέλος της αναμέτρησης, με τους Νιγηριανούς να προκαλούν… μπάχαλο μέσα ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε γιατρός της FIFA στο ντου μετά το Νιγηρία – Γκάνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε γιατρός της FIFA στο ντου μετά το Νιγηρία – Γκάνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022

Η FIFA ανακοίνωσε το θάνατο του δόκτωρ Τζόζεφ Καμπούνγκο, ο οποίος ήταν ένας από τους απεσταλμένους της στο παιχνίδι Νιγηρία – Γκάνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Ο γιατρός από τη Ζάμπια φέρεται να έπαθε ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια της εισβολής οπαδών στο τέλος της αναμέτρησης, με τους Νιγηριανούς να προκαλούν… μπάχαλο μέσα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κανάρης (Vodafone): «Το 2026 θα επιταχύνουμε ακόμα περισσότερο» – Νέα λανσαρίσματα και επενδύσεις

Καιρός: Καταιγίδες και κρύο θα πλήξουν τη χώρα έως τα Χριστούγεννα – Στα ορεινά θα πέσουν τα πρώτα πυκνά χιόνια

Παναθηναϊκός – Χάποελ Τελ Αβίβ ανάλυση: Η άμυνα «έσβησε» τον Μίσιτς και ο Ναν με τον Όσμαν «καθάρισαν» στην επίθεση

Μια τροπολογία αλλιώτικη από τις άλλες ^ real estate: οι ξένοι επιμένουν ελληνικά ^ πρόσωπο από την αγορά ^ Εγνατία δίχως ΣΕΑ ^ η… άμυνα της Metlen ^ «αυγατίζει» η περιουσία του Τραμπ ^ ρεκόρ για τα malls της Lamda

Αθηνά Μαξίμου σε Αιμίλιο Χειλάκη: «Χρόνια πολλά αγαπημένε μου, μοναδικέ μου, συνοδοιπόρε μου»

Κόκκινα δάνεια: «Πνίγονται» στα χρέη ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και νοικοκυριά