Σταματίνα Τσιμτσιλή: To δημόσιο μήνυμα για το πρόβλημα της υγείας της που την ταλαιπώρησε
08:21 - 07/01/2020
To δημόσιο μήνυμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το πρόβλημα της υγείας της που την ταλαιπώρησε.
The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: To δημόσιο μήνυμα για το πρόβλημα της υγείας της που την ταλαιπώρησε appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Φαραζή : Το συγκινητικό μήνυμα για το πρόβλημα υγείας της
Συγκινεί η ηθοποιός Σοφία Σοφία Φαραζή με μία ανάρτησή της στο Instagram, μέσα από την οποία αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει
Διαβάστε το στο Σοφία Φαραζή : Το συγκινητικό μήνυμα για το πρόβλημα υγείας της
Συγκινεί η ηθοποιός Σοφία Σοφία Φαραζή με μία ανάρτησή της στο Instagram, μέσα από την οποία αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει
Διαβάστε το στο tanea.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: Το τρυφερό μήνυμα για την γιορτή του γιου της!
H Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί πριν από λίγες ημέρες να πέρασε μία περιπέτεια υγεία, ωστόσο το πρωί της Τρίτης επέστρεψε στην εκπομπή Happy Day.
H παρουσιάστρια...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πρόβλημα υγείας: Πήρα το πρώτο μάθημα της δεκαετίας (VIDEO)
Για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και που την ανάγκασε να εγκαταλείψει στα μισά το Happy Day την περασμένη Παρασκευή μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο περιβάλλον της παρουσιάστριας, αφού μέχρι τώρα δεν είχε φύγει ποτέ κατά τη διάρκεια της εκπομπής.
Σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν κανονικά στο πόστο της και χαμογελαστή εξήγησε στους τηλεθεατές: “Ότι θα χαιρόμουν τόσο πολύ που θα πω αυτό το καλημέρα με χαμόγελο και θα αισθανθώ τυχερή που είμαι υγιής και είμαι ανάμεσά σας, δεν το πίστευα. Όλα καλά. Πήρα το πρώτο μάθημα της δεκαετίας. Πρέπει να ακούμε τον εαυτό μας, να αφουγκραζόμαστε τα σημάδια.
Ήμουν σε μια κατάσταση τέτοια που έλεγα “βγ
Διαβάστε το στο thestival.grΗ Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πρόβλημα υγείας – “Πήρα το πρώτο μάθημα της δεκαετίας”
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την περασμένη Παρασκευή εγκατέλειψε στα μισά το Happy Day, καθώς ένα πρόβλημα υγείας δεν της άφησε πολλά […]
The post Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πρόβλημα υγείας – “Πήρα το πρώτο μάθημα της δεκαετίας” appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά για το πρόβλημα υγείας της
Τι αποκάλυψε για την περιπέτεια της υγείας της
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για το πρόβλημα με την υγεία της (βίντεο)
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την περασμένη Παρασκευή εγκατέλειψε στα μισά το Happy Day, καθώς ένα πρόβλημα υγείας δεν της άφησε πολλά περιθώρια. Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο περιβάλλον της παρουσιάστριας, αφού μέχρι τώρα δεν είχε φύγει ποτέ κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Το πρωί της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν κανονικά στο πόστο της και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πρόβλημα της υγείας της
Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πρόβλημα της υγείας της - Κανονικά σήμερα στο πόστο της η παρουσιάστρια που αποχώρησε ξαφνικά από το Happy DayΗ Σταματίνα Τσιμτσιλή την περασμένη Παρασκευή εγκατέλειψε στα μισά το Happy Day, καθώς ένα πρόβλημα υγείας δεν της άφησε πολλά περιθώρια.
Το πρωί της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν κανονικά στο πόστο της και χαμογελαστή εξήγησε στους τηλεθεατές:
«Ότι θα χαιρόμουν τόσο πολύ που θα πω αυτό το καλημέρα με χαμόγελο και θα αισθανθώ τυχερή που είμαι υγιής και είμαι ανάμεσά σας, δεν το πίστευα. Όλα καλά. Πήρα το πρώτο μάθημα της δεκαετίας. Πρέπει να ακούμε τον εαυτό μας, να αφουγκραζόμαστε τα σημάδια» είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:
«Ήμουν σε μια κ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr