Raven Alexis: Πέθανε η 35χρονη πορνοστάρ από σηπτικό σοκ
22:54 - 31/03/2022
Η 35χρονη πορνοστάρ Raven Alexis που νοσούσε με την νόσο του Crohn πέθανε μετά από επιπλοκές που εμφάνισε και συγκεκριμένα σηπτικό σοκ. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σύζυγο της με αναρτήσεις που έκανε στα social media σύμφωνα με την nypost.com, σημειώνοντας ότι νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο του Λας Βέγκας από τις 20 Μαρτίου. «Θέλω όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκεί έξω να ξέρουν ότι σας αγαπούσε όλους, νοιαζόταν για εσάς και είμαι ευλογημένος που την είχα στη ζωή μου και ήταν μέρος της. Ήταν για μένα όλος μου ο κόσμος, η αγάπη της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της Raven Alexis σε βίντεο που δημοσίευσε. Σημειώνεται, ότι η Raven Alexis αρχικά ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο εν
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρέιβεν Αλέξις: Δραματικό τέλος για την 35χρονη πορνοστάρ - «Έφυγε» από σηπτικό σοκ
«Έφυγε» από τη ζωή, μετά από μία μακροχρόνια μάχη με τη νόσο του Κρον η βραβευμένη ηθοποιός ερωτικών ταινιών, Ρέιβεν Αλέξις.
Διαβάστε το στο Raven Alexis: Πέθανε η 35χρονη πορνοστάρ μετά από σηπτικό σοκ
Η Raven Alexis κέρδισε δύο βραβεία AVN το 2011 για τη σκηνή της στην ταινία Digital Playhouse Body Heat.
Διαβάστε το στο neolaia.gr