Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε στο Happy Day: «Πήρα το πρώτο μάθημα της δεκαετίας»

09:00 - 07/01/2020

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, επέστρεψε το πρωί της Τρίτης στο Happy Day. Θυμίζουμε πως στην εκπομπή της περασμένης...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή για πρόβλημα υγείας: «Πήρα το πρώτο μάθημα της δεκαετίας» (Video|Photo)

ΕΛΛAΔΑ  Την περασμένη βδομάδα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής της, καθώς δεν αισθανόταν καλά. Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση τόσο στους οικείους της παρουσιάστριας όσο και του κοινού που μέσω social media έσπευσαν να της ευχηθούν ταχεία ανάρρωση. Το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε ξανά στο πόστο της, τονίζοντας στους τηλεθεατές ότι το πρώτο της μάθημα για τη δεκαετία που μόλις μπήκε, το πήρε ήδη… «Ότι θα χαιρόμουν τόσο πολύ που θα πω αυτό το καλημέρα με χαμόγελο και θα αισθανθώ τυχερή που είμαι υγιής και είμαι ανάμεσά σας, δεν το πίστευα. Όλα καλά. Πήρα το πρώτο μάθημα της δεκαετίας. Πρέπει να ακούμε τον εαυτό μας, να αφουγκραζόμαστε τα σημάδι

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η Τσιμτσιλή για το πρόβλημα υγείας: Πήρα το πρώτο μάθημα της δεκαετίας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από το Happy Day λόγω μιας αδιαθεσίας. Σήμερα μίλησε για την περιπέτειά της υγείας της."Ότι θα χαιρόμουν τόσο πολύ που θα πω αυτό το καλημέρα με χαμόγελο και θα αισθανθώ τυχερή που είμαι υγιής και είμαι ανάμεσά

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»