Ελένη Τσολάκη για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Και εγώ έχω περάσει άσχημα αλλά δε θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω»

13:10 - 01/04/2022

Η Ελένη Τσολάκη το βράδυ της Παρασκευής 1/4 θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, To άρθρο Ελένη Τσολάκη για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Και εγώ έχω περάσει άσχημα αλλά δε θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Τσολάκη για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Δεν θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω σε όσα είπε, κρατάω τα καλά»

Στα σχόλια του παρουσιαστή, ο οποίος χαρακτήρισε τη συνεργασία τους ως «τη χειρότερη που είχε ποτέ» απάντησε η Ελένη Τσολάκη

Διαβάστε το στο

Ελένη Τσολάκη για Γρηγόρη Γκουντάρα: Και εγώ έχω περάσει άσχημα αλλά δε θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω (Βίντεο)

Ελένη Τσολάκη για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Και εγώ έχω περάσει άσχημα αλλά δε θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω»

Διαβάστε το στο

Ελένη Τσολάκη για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Δεν θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο»

Πώς σχολιάζει η παρουσιάστρια τις δηλώσεις του άλλοτε συνεργάτη της;

Διαβάστε το στο

Τσολάκη για Γκουντάρα: Προφανώς κι εγώ έχω περάσει άσχημα

Τις δηλώσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα, που είχε πει ότι η χειρότερη συνεργασία του ήταν με την Ελένη Τσολάκη, σχολίασε η παρουσιάστρια κατά την παρουσία της στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark. «Δεν έχω σχολιάσει ποτέ τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Είναι πολλοί οι λόγοι που δεν το έχω κάνει. Δύο από τους βασικότερους είναι ότι αφενός δεν μου αρέσει αυτός ο δημόσιος διάλογος και η δημόσια συζήτηση. Δηλαδή με ανθρώπους που έχω δουλέψει μαζί, έχω περάσει πέντε στιγμές, έχουμε μοιραστεί πέντε πράγματα και έχουμε κάτσει σε ένα τραπέζι, εκτιμώ αυτή τη διαπροσωπική σχέση που μπορεί να ξεκινήσαμε να χτίσουμε να μην κατέληξε όπως ιδανικά θα θέλαμε αλλά εκτιμώ εκείνες τις στιγμές. Δεν θα μου άρεσ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελένη Τσολάκη για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Προφανώς και γω έχω περάσει άσχημα και δύσκολα»

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Ελένη Τσολάκη, τη νύχτα της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Μέσα […] The post Ελένη Τσολάκη για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Προφανώς και γω έχω περάσει άσχημα και δύσκολα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της