Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού: «Ο γιος μου είναι διαφορετικός και αυτό είναι το προτέρημά του»

09:36 - 02/04/2022

Τι είναι ο αυτισμός; Πρώιμη διάγνωση: Το μεγαλύτερο όφελος για το παιδί Μπαμπάς απαθανατίζει τις ιδιαίτερες συνήθειες του γιου του που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού

Διαβάστε Περισσότερα στο mothersblog.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού: «Ο γιος μου είναι διαφορετικός και αυτό είναι το προτέρημά του»

Μπαμπάς απαθανατίζει τις ιδιαίτερες συνήθειες του γιου του που ανήκει στο φάσμα του αυτισμούΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού: Δημήτρης Παπανικολάου και Σίσσυ Χρηστίδου «λύγισαν» στον «αέρα» του Mega

«Από τον Σεπτέμβρη και μετά, που μίλησα, ο κόσμος μου έδωσε δύναμη. Ο αυτισμός έχει διάφορες λειτουργικότητες. Όλο αυτό το ξεκίνησα λόγω της κόρης μου, της Άριας που είναι στο φάσμα του αυτισμού. Είναι ένα υπέροχο κορίτσι. Αυτός είναι και ο λόγος που είχε δακρύσει ο Νίκος Γκάλης. Τέτοια μέρα πέρυσι είχα καταφέρει μόνο να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mothersblog.gr

Ανασκόπηση 2025: Τα καλύτερα quotes που αγαπήσατε μέσα από το account μας στο Instagram

Ακμή ενηλίκων: 7 αιτίες που δεν γνωρίζετε και τρόποι αντιμετώπισης

Είναι δύσκολο το πρώτο τρίμηνο εγκυμοσύνης; Αυτές οι συμβουλές θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη

«Μετράτε κι εσείς την πατούσα του παιδιού σας;» – Η τρυφερή ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

44 καλύτερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια για παιδιά

Το να πενθείς στις γιορτές είναι σαν να τρέχεις σε μαραθώνιο τραυματισμένη