Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Κάποιοι εμμονικοί άνθρωποι έχουν στοχοποιήσει τη Ρούλα» λέει η Δήμητρα Πισπιρίγκου
14:14 - 02/04/2022
Στο πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, στέκεται η αδερφή της Δήμητρα, υποστηρίζοντας ότι «κάποιοι άνθρωποι που είναι εμμονικοί, θέλανε ένα εξιλαστήριο θύμα». «Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι εμμονικοί. Θέλανε ένα εξιλαστήριο θύμα, ε, δεν υπήρχε άλλο. Αν ήταν ο Μάνος εκείνη τη στιγμή εκεί, θα ήταν ο Μάνος, αν ήμουν εγώ θα ήμουν εγώ, αν ήσουν εσύ θα ήσουν εσύ», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι». Ενώ, στη συνέχεια σχετικά με την ουσία που βρέθηκε στο αίμα της 9χρονης, «η λέει Ρούλα, όταν βγήκε το παιδί από εδώ, από τη ΜΕΘ για να πάει στο «Αγλαΐα Κυριακού» ακολουθούσε από πίσω το ασθενοφόρο με τον Μάνο. Την άφησε στο
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάτρα: «Ο Μάνος χτυπούσε τη Ρούλα» καταγγέλλει η Δήμητρα Πισπιρίγκου
Επιμένει για την αθωότητα της αδερφής της η Δήμητρα Πισπιρίγκου κάνοντας μάλιστα και σοβαρές καταγγελίες για τον Μάνο ΔασκαλάκηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΘάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα: «Ο Μάνος την πλάκωνε στο ξύλο», λέει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου
Στην αποκάλυψη ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έδερνε τη Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησε η αδερφή της, Δήμητρα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ σχολίασε και την αλλαγή της στάσης του στην υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Παράλληλα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, τονίζει ότι πιστεύει στην αθωότητα της αδερφή της, συμπληρώνοντας ότι δεν πιστεύει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης εμπλέκεται στους…
Διαβάστε το στο news.grΠάτρα: «Ο Μάνος χτυπούσε τη Ρούλα» καταγγέλλει η Δήμητρα Πισπιρίγκου
Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στον ΑΝΤ1 για την αθωότητα, όπως ισχυρίζεται, της αδελφής της, ενώ αναφέρθηκε και στον διάλογο που είχε μαζί της όταν αποκαλύφθηκε ότι στον οργανισμό της Τζωρτζίνας ανιχνεύτηκε η ουσία κεταμίνη. Την ίδια ώρα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε και για τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως υποστηρίζει. Για ξυλοδαρμό της Ρούλας Πισπιρίγκου από τον Μάνο Δασκαλάκη, έκανε λόγο και η μητέρα της κατηγορούμενης. Αναλυτικά τα όσα είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στον ΑΝΤ1: Δήμητρα Πισπιρίκου: Δεν πιστεύω πως το έχει κάνει και ο Μάνος, μέσα μου δεν το πιστεύω, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη για […]
The post Πάτρα: «Ο Μάνος χτυπούσε τη Ρούλα» καταγγ
Διαβάστε το στο lamianow.grΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Έδωσε» τον Μάνο η Ρούλα Πισπιρίγκου (ΦΩΤΟ)
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Έδωσε» τον Μάνο η Ρούλα Πισπιρίγκου (ΦΩΤΟ)
03/04/2022
Δήλωση στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ANT1 έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Η γυναίκα, που έχει συλληφθεί με την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της, Τζωρτζίνας, τονίζει στη λιτή της δήλωση πως θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αλήθεια.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, επίσης, αφήνει υπονοούμενα για τον Μάνο Δασκαλάκη μετά από όσα είπε για εκείνη. Αναφέρει χαρακτηριστικά πως κάποιοι ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν Άγιοι.
«Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά και θα φέρω ότι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς μερικούς που κάνουν τ
Διαβάστε το στο filathlos.grΠάτρα: «Ο Μάνος έδερνε την Ρούλα» - Τι λέει η Δήμητρα Πισπιρίγκου
Για ξυλοδαρμό της Ρούλας Πισπιρίγκου από τον Μάνο Δασκαλάκη, έκανε λόγο και η μητέρα της κατηγορούμενης
Διαβάστε το στο patrasevents.gr