Κατερίνα Καραβάτου: «Προσωπικά είμαι τρομαγμένη με την εξέλιξη στην υπόθεση της Πάτρας»
14:24 - 02/04/2022
Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας με την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται
To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: «Προσωπικά είμαι τρομαγμένη με την εξέλιξη στην υπόθεση της Πάτρας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καραβάτου για Πάτρα: «Προσωπικά είμαι τρομαγμένη»
«Νομίζω ότι όλοι είμαστε αμήχανοι, κάπως μουδιασμένοι», είπε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής.
Διαβάστε το στο thebest.grΚατερίνα Καραβάτου: «Προσωπικά είμαι τρομαγμένη»
Μουδιασμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής «Τι λες τώρα». Η υπόθεση της Πάτρας έχει αφήσει άφωνους τους […]
The post Κατερίνα Καραβάτου: «Προσωπικά είμαι τρομαγμένη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Καραβάτου: "Προσωπικά είμαι τρομαγμένη με την εξέλιξη στην υπόθεση της Πάτρας"
"Νομίζω ότι όλοι είμαστε αμήχανοι, μουδιασμένοι, απορημένοι"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΝαταλία Γερμανού – Κατερίνα Καραβάτου: Η αναφορά τους στην υπόθεση της Πάτρας
Μουδιασμένες ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου η Ναταλία Γερμανού και η Κατερίνα Καραβάτου. Η Ναταλία Γερμανού τόνισε πως στην εκπομπή του Σαββάτου θα έχει μαζί της τον Πέτρο Κουσουλό. Επίσης πρόσθεσε: «Να ξέρετε πως κι εγώ προσωπικά σαν γυναίκα, σαν πολίτης και σαν άνθρωπος είμαι θυμωμένη όσο κι εσείς. Απλώς θα προσπαθήσω να κρατήσω την […]
The post Ναταλία Γερμανού – Κατερίνα Καραβάτου: Η αναφορά τους στην υπόθεση της Πάτρας appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr