Ναταλία Γερμανού για την υπόθεση της Πάτρας: «Θα προσπαθήσω να διατηρήσω την ψυχραιμία μου»
14:48 - 02/04/2022
Την οργή και την αγανάκτησή της για την υπόθεση της Πάτρας εξέφρασε στην έναρξη της σημερινής
To άρθρο Ναταλία Γερμανού για την υπόθεση της Πάτρας: «Θα προσπαθήσω να διατηρήσω την ψυχραιμία μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού για την υπόθεση της Πάτρας: «Θα προσπαθήσω να διατηρήσω την ψυχραιμία μου»
Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα αναφερόμαστε σε αυτή ως η “μητέρα”, τώρα μπορούμε πια να τη λέμε κατηγορούμενη» είπε η Ναταλία Γερμανού.
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καραβάτου: Σοκαρισμένη με την υπόθεση της Πάτρας – «Πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας»
Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής της.
Διαβάστε το στο Γερμανού για την υπόθεση της Πάτρας: «Θα προσπαθήσω να διατηρήσω την ψυχραιμία μου» (vid)
Την αγανάκτησή της για την υπόθεση της Πάτρας εξέφρασε στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής η Ναταλία Γερμανού.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝαταλία Γερμανού για την υπόθεση της Πάτρας: «Δε θα ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά. Καταλαβαίνω την οργή σας»
«Εγώ προσωπικά σαν γυναίκα, σαν πολίτης, σαν άνθρωπος είμαι θυμωμένη όσο είστε και εσείς. Θα προσπαθήσω σήμερα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Δε θα ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά από την πολυθρόνα αυτή που κάθομαι. Καταλαβαίνω την οργή σας. Τη διαβάζω, τη μοιράζομαι μέσα από το twitter. Θα προσπαθήσω να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Εγώ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝαταλία Γερμανού: «Είμαι θυμωμένη, θα προσπαθήσω να κρατήσω την ψυχραιμία μου»
Εξοργισμένη είναι η Ναταλία Γερμανού, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα, από την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση […]
The post Ναταλία Γερμανού: «Είμαι θυμωμένη, θα προσπαθήσω να κρατήσω την ψυχραιμία μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr