Νίκος Μουτσινάς: «Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει, ελπίζω να είναι και η μητέρα μου»

19:40 - 02/04/2022

Μια συνέντευξη στη Νάταλι Κάκκαβα έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς το Σάββατο. Ο παρουσιαστής μίλησε στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια για την αλλαγή στην ώρα της εκπομπής, αλλά και για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί. Όπως ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε, η εκπομπή είναι η ψυχοθεραπεία του και πίεζαν αρκετό καιρό το κανάλι για την […] The post Νίκος Μουτσινάς: «Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει, ελπίζω να είναι και η μητέρα μου» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: «Είμαι περήφανος για εμένα, εύχομαι και η μητέρα μου»

«Μού είχε τεράστια αδυναμία και κάποιες φορές αυτό ήταν κουραστικό», ανέφερε στη συνέντευξή του ο παρουσιαστής - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε το στο

Νίκος Μουτσινάς: Ελπίζω να είναι περήφανη η μητέρα μου για όσα έχω καταφέρει

“Η μητέρα μου μού είχε τεράστια αδυναμία και κάποιες φορές αυτό ήταν κουραστικό” εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς στη Νάταλι Κάκκαβα και την κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΪ όπου και μίλησε, μέσα σε όλα, για την υιοθεσία αλλά και τη μητέρα του. «Η εκπομπή είναι ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Ελπίζω να είναι περήφανη η μητέρα μου για όσα έχω καταφέρει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»