Μπακογιάννης: Θα βρίσκομαι στον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό ως δήμαρχος στο 2026

22:58 - 02/04/2022

«Ραντεβού» το 2026 στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο νέο γήπεδο στο Βοτανικό, έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε συνέντευξη του στον Real FM, διαβεβαιώνοντας εκ νέου ότι το έργο της Διπλής Ανάπλασης θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με το σχεδιασμό και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους. «Το έργο είναι εγγυημένο στα χαρτιά, όχι στα λόγια… Το πρότζεκτ μας είναι απολύτως καλοδουλεμένο. Μία πολύ μεγάλη ομάδα εξαιρετικά ικανών και σοβαρών ανθρώπων έχει αφιερώσει πάρα πολλές μέρες, εβδομάδες και μήνες για να μπορούμε πλέον να μιλάμε με πολύ μεγάλη σιγουριά και να θεωρούμε ότι πλέον το νερό έχει μπει στο αυλάκι», υπογράμμισε. Ο Κώστας Μπακογιάννης συνέδεσε την ολ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπακογιάννης: Θέλω να είμαι στον πρώτο αγώνα στον Βοτανικό ως δήμαρχος το 2026

«Ραντεβού» το 2026 στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο νέο γήπεδο στο Βοτανικό, έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε συνέντευξη του...

Διαβάστε το στο Zougla

Μπακογιάννης: «Θέλω να είμαι στον πρώτο αγώνα στο Βοτανικό ως Δήμαρχος, το 2026»

Μπακογιάννης: «Θέλω να είμαι στον πρώτο αγώνα στο Βοτανικό ως Δήμαρχος, το 2026»ekomninou Sun, 03/04/2022 - 09:30

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Μπακογιάννης: «θέλω να είμαι στον πρώτο αγώνα στο Βοτανικό ως Δήμαρχος το 2026»

«Ραντεβού» το 2026 στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο νέο γήπεδο στο Βοτανικό, έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε συνέντευξη του στον Real FM, διαβεβαιώνοντας εκ νέου ότι το έργο της Διπλής Ανάπλασης θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με το σχεδιασμό και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους.

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας