Επίθεση Μουρίνιο σε δημοσιογράφο: «Στο ράδιο με κράζεις και μπροστά μου το βουλώνεις» (vid)
12:14 - 03/04/2022
Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μάσησε τα λόγια του και τα έβαλε με δημοσιογράφο, ο οποίος χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Πορτογάλο τεχνικό της Ρόμα όταν καλείται να μιλήσει γι’ αυτόν στο ραδιόφωνο. Είναι γνωστό ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα πάνω του. Αυτή τη φορά το έκανε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει […]
The post Επίθεση Μουρίνιο σε δημοσιογράφο: «Στο ράδιο με κράζεις και μπροστά μου το βουλώνεις» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση Μουρίνιο σε δημοσιογράφο: «Στο ράδιο με κράζεις και μπροστά μου το βουλώνεις» (vid)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μάσησε τα λόγια του και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά δημοσιογράφου ο οποίος χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Πορτογάλο τεχνικό της Ρόμα όταν καλείται να μιλήσει γι’ αυτόν στο ραδιόφωνο.
Διαβάστε το στο Ο Μουρίνιο τα πήρε στο κρανίο με δημοσιογράφο: «Στο ράδιο με κράζεις και μπροστά μου το βουλώνεις» (Βίντεο)
Είναι γνωστό ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα πάνω του. Αυτή τη φορά το έκανε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης της Ρόμα με τη Σαμπντόρια σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ψυχολογική κατάσταση του Νικολό Τζανιόλο μετά από τον αποκλεισμό του από το αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με την Λάτσιο να δίνει φοβερή […]
Το άρθρο Ο Μουρίνιο τα πήρε στο κρανίο με δημοσιογράφο: «Στο ράδιο με κράζεις και μπροστά μου το βουλώνεις» (Βίντεο) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr